paryedaryayi مدیر عضویت: 1400/05/21 تعداد پست: 254 عنوان اگر بحث پول و... نبود | مشاهده متن کامل بحث + 680 بازدید | 48 پست بچه هاتون رو چه نوع مدرسه ای ثبت نام میکردینلطفا تجربیات خودتون یا دور اطرافتون رو بگین اینکه چقدر هزینه داره و ساعت آموزشی چطوره و همینطور امکاناتشون و اینکه تو موفقیتشون تاثیر داشته؟ 1401/10/15 | 15:38 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تی_تی2 عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26556 ممنون عزیزم دیدم عاشق نظمشون هستم واقعاادب و نظم و همینطور مسئولیت پذیریشون مثال زدنیهواقعا دلم میخواد دخترم سالهای ابتداییشو اینطور بگذرونه ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
paryedaryayi مدیر استارتر عضویت: 1400/05/21 تعداد پست: 254 واقعا ادب و نظم و همینطور مسئولیت پذیریشون مثال زدنیه واقعا دلم میخواد دخترم سالهای ابتداییشو اینط ... کاش تو ایرانم به بچه هامون همچین نظمی رو یاد بدن
panah1999 عضویت: 1399/12/13 تعداد پست: 519 مگه قبل ۱۸ میشه سند زد چطوری سوار میشد آره دیگه برا همین رتبه میارن اکثرا اره سند میشه زد ولی حق فروش نداره تا ۱۸بشهبی گواهینامه سوار میشن پسرا از سنکم
totot عضویت: 1402/01/29 تعداد پست: 1579 الان با قدیم فرق داره متاسفانه چشم وگوش بچه ها بازه مدارس دولتی شلوع و ناطم ومدیر،نمیرسن برای همین عیر،انتفاعی که حواسشون به بچه باشه درسم هم کسی که هوش دلشته باشه مدرسه مهم نیست تو این زمونه در ضمن مدارس دولتی کلاس شلوغ معلم حکم مسیر رو داره