2777
2789
عنوان

اگر بحث پول و... نبود

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 48 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس جای مرفهین بی درد باید باشه 

اوهوم

پسرداییم اونجا بود میگف پسر ١۶ساله ماشین آفرود داشت به نام خودش، آیفون داشت سامسونگم داشت در کنارش

پول خوردشون میلیونیه 

بعد اینا تو کنکور با اون بدبختی ک از گوشه روستا مدرسه معمولی درس خونده رقابت میکنن😐😑

پس کجا میبردین؟ غیرانتفاعی شرایط تیز هوشان چطوره؟

غیرانتفاعی که سوسول پرور باشه نه

خیلی دلم میخواد دخترمو ببرم ژاپن ،سبک سالهای اولیه تدریسشونو دوست دارم.یه مستند هم دیدم درین مورد.

تیزهوشان خیلی بچه تحت فشاره برا درس خوندن پر از استرس و رقابت های عجیبه

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
اوهوم پسرداییم اونجا بود میگف پسر ١۶ساله ماشین آفرود داشت به نام خودش، آیفون داشت سامسونگم داشت در ...

مگه قبل ۱۸ میشه سند زد 

چطوری سوار میشد

آره دیگه برا همین رتبه میارن اکثرا

چه جالب... میخوای مهاجرت کنی تدریسشون چطوریه

نه مهاجرت نمیکنم

وابسته ام به ایران.

صبر کن یه لینک میفرستم برات فیلمو ببین خودت

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
پس چطوری...

https://hashure.com/movies/%D8%B1%D8%A7%D8%B2%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%98%D8%A7%D9%BE%D9%86-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%B3-%D8%A7%D8%A8%D8%AA%D8%AF%D8%A7%DB%8C%DB%8C

میگم دوست دارم اونجارو 

رازهای ژاپن