2777
2789
عنوان

همسر یه پزشک بودن چجوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 25576 بازدید | 165 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر خواهر من پزشک.کلا ی جوریه .خیلی خوبه

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴
مثلا خلبان ها اساتید دانشگاه دندون پزشکها

داشتن شغل و مدرک لزوما نشونه شخصیت و شعور بالا نیس

من با اکثر این ادما رفت و امد داشتم،زن و شوهر پزشک بودن یا...،مشکلاتشون بیشتره نمیشه به یکیشون حرف بزنی

دل اگر خوش خبری پیش کسی جار نزنباید این را بنویسند به پیشانی من

تو نی نی سایت این چیزا رو زیاد نپرس

مگه اینکه طرف همسر پزشک باشه 

چون * امضام

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

اگه دیپلمه هستی برو زن دیپلمه شو اگه پزشکی زن پزشک  وقتی با هم رده خودت باشی خیلی خوب میشت و ...

چه قانونیه 

اصلا عشق و درک متقابل و هیچی دیگه مهم نیست

مگه تجارته

خدانور لجه ای🥺🩶💫
مثلا خلبان ها اساتید دانشگاه دندون پزشکها

مثل خودشون تحصیل کرده دیگه 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

هیچ تقاوتی نداره عزیزم

هر آدمی با اون درک و فرهنگ و شعوری که بزرگ شده وارد زندگی میشه و رفتار میکنه خواه کارگر باشه خواه پزشک خواه ......

09219246251مشاوره و برنامه ریزی تخصصی  دبیرستان وکنکور و آزمون های استخدامی خانم شمس

کلا تو زندگی این چیزا خیلی مهم نیستن

اخلاق و معرفت آدما مهمه

و اینکه بقیه ی بچه ها درست میگن، تحصیلات شعور نمیاره

❤💚 اسلام به ذات خود ندارد عیبی، هر عیب که هست از مسلمانی ماست💚❤