2777
2789
عنوان

به خواهرشوهر عتیقم چی بگم؟!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 40 پست

فکر کنم خانم نمیتونه تو بخش آقایون بمونه

آخه برعکسش بود، بیمارمون خانم بود حتما باید خانوم پیشش می موند.

لطفا اگر زیر ۱۸ سال هستی منو ریپلای نکن!                  سال ها خواننده خاموش سایت بودم تا اینکه یه‌روز دلم خواست عضو بشم😊💗تو تاپیک های جهیزیه تگم کنی خوشحال میشم🍒🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه بگو بهش  ب شوهرتم بگو ب خاطر خودت دارم میگمو اینا ملوم نیس خواهر شوهرت کجا میخاد بره شب😐

نه بابا دوتا دختر داره تو خونه کجا میخاد بره 😐استغفرالله😐

من به زودی مامان میشم بگووووو ایشاللاااااا😍💖
جاری منم مث خواهر شوهر توعه. چن بار برادر شوهرم بیمارستانی شد عمل کرد انگار ن انگار همش ب شوهر من می ...

بخدا درک نمیکنم من مگه میشه ادم شریک زندگیش بستری شه جراحی شه ولی باهاش نره پیشش نباشه من باشم تو حیاط میخابم والا اینارو اصلا نمیفهمم خدا چیجوری افریده 

بخدا درک نمیکنم من مگه میشه ادم شریک زندگیش بستری شه جراحی شه ولی باهاش نره پیشش نباشه من باشم تو حی ...

برادر شوهرم دو تا پاش تو تصادف ترکیده بود خانوم ی بارم نرفت پیشش... ادم نیستن کلا

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗
تو برای رضای خدا بهش کمک کن ولی به خواهرشوهرت بگو کاش خودتم سر می‌زدی به شوهرت  گناه داره

والا من هرکاری از دستم میومد کردم وسیله اینا جمع کردم دادم دست شوهرم برد شوهرمم از صب کلا اسیره اینو بیار اونو ببر اینجوری کن...‌

ولی رضای خدا هم نمیگه بزار ملت احمق بدونتت و ازت سواستفاده کنن 

این شرایطا براهمع پیش میاد سخت نگیر

نمیدونم والا من تو عمرم همچین چیزی ندیده بودم شاید برا همینه خیلی حرصشو میخورم😑