2777
2789
عنوان

جواب شوهرمو چی بدم الان

2506 بازدید | 58 پست

رفته بودم سونو گرافی همه انتظار داشتن بچه پسر بشه دکتر گفت دختره شوهرمم اینارو نوشته فرستاده 

جوابشو چی بدم 

هیچکس بهم یه تبریک خشک خالی هم نکرد 

دلم از همه شکسته 

من خودم از اولشم یه حسی بهم میگفت دختره دخترم میخاستم 

هرکیم تا الان هر چی گفته پاش واسادم جواب دادم 

دلم شکست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تبریک عزیزم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

عجب دوره ایه خدا لعنتشون کنه 

نگران نباش 

مگه بچه چندمته

خواستنش تمنای هر رگ ⁦❤️⁩عضو گروه رز سفید🌼🌼🌼وزن اولیه ۵۸😒 وزن الانم 56/600 وزن هدف ۴۸⁦❤️ تا اول دی به هدفم میرسم 🌀

اولا چشمت روشن 

دوما بگذار

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨