2777
2789
عنوان

جواب شوهرمو چی بدم الان

| مشاهده متن کامل بحث + 2506 بازدید | 58 پست

فدات غصه نخور منم بچه اولم دختر بود بدجور شوهرم پسری بود وقتی دنیا اومد همه چیزش شد این دختر الان هم که دوتا بچه بعدی پسره ولی خودش میگه دخترم از همه عزیزتره برام ...مطمعن باش وقتی به دنیا اومد همه چیزش میشه دختر چون دخترا بابایی هستن و وقتی به دنیا میان یه عشق عجیبی تو دل پدرشون پیدا میشه

خدا میبیند همین کافیست......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفانع ترک 

عزیزم ما هم ترکیم ولی دختر و پسر برامون فرقی نداره.بهتره بگی خانواده شوهرت از رده خارجن

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه..شکررت که برام حفظش میکنی..شکرت که دارمش💝
این کارشون یه گوشه ایی از ذهنم میمونه هیچوقت یادم نمیره که بهترین روز زندگیمو خراب کردن

غصهذنخور فدات برا منم دعا کن بچه ام دختر باشه شکم چهارمم شوهرم دعا می‌کنه دختر باشه منم به متلک همش بهش میگم تو که دختر نمی خواستی یادت رفت بچه اول خودش خجالت می‌کشه میگه دختر باباییه عشقه

خدا میبیند همین کافیست......

بگو این چیزا رو  به خودت بگو که بدنت ضعیف بوده و دختر شده و بگو مثل بذر که بکاری الانم تو شکم من دختر کاشتی. جنسیت دست مرده برو از دکترم بپرس.

اینا رو که بگی میشینه.

(لطفا کسی کامنت من رو ریپلای نکنه.)

متاسفانع ترک 

ببین مشگل شوهرت نیست

مشگل خودت هستی 

باید رو خودت بیشتر کار کنی 

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

نمیدونم چیکار کنم چجوری به بقیه بگم حس میکنم مسخره میکنن 

با افتخار و خوشحالی بگو...وقتی خودتوناراحت بگیری اوناهم سواستفاده میکنن

ب شوهرتم بگو من خودم از خدا خواستم بهم دختر بده .خدا دعای منو قبول کرد مشکل از توهس ک خدا خواسته ی دل تو رو برآورده نکرده پس برو مشکلت رو حل کن🤗