2777
2789
عنوان

شربت نارنج (شیرازیا بیاین)

1976 بازدید | 11 پست

برای تهیه شربت نارنج خانگی یه دستورالعمل خوب بهم بدید می‌خوام غلظتش مثل شربت سن ایچ باشه و داخل یخچال در دراز مدت تغییر مزه نده‌.

حسبی الله💚

ی سوال گلم واسه معده خوبه این  شربت؟

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣

منم لایک کن

اگه برای سلامتی دخترم صلوات فرستادی امیدوارم خدا غم از دلت برداره و غرق در شادی بشی(با آی وی اف مامان شدم🥰)نی نی یار با حرف حق مشکل داری؟!😏از سال ۹۲اینجام و‌هزار باری مورد عنایت نی نی یار قرار گرفتم😒اگه یه جا باهات بحثم شده یه تاپیک دیگه دارم رو کامنتت نظر میدم بدون اصلا به نام کاربریت توجه نکردم والا برام اهمیتی نداری🥴❌لطفا آقایون و افراد زیر ۱۸سال منو ریپلای نکنن ممنون❌وزن فعلی ۸۶/۲۰۰      هدف اول ۸۰      هدف دوم ۷۶   هدف سوم ۷۲  هدف چهارم ۶۸  حذف

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه معده نمی‌دونم .مزه ملس داره و اونقدر زیاد مصرف نمیشه .مقدار غلیظ ته لیوان با آب سرد واسه تابستو ...

ممنون عزیز

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣
ی سوال گلم واسه معده خوبه این  شربت؟

شما معده درد داری غذاهای اسیدی باید کمتر استفاده کنی.در نت سرچ کن یه سری غذاها در گروه اسیدی هست یه سری باز.سعی کن بیشتر غذاهای رو به قلیایی استفاده کنید.این شربت فکر نمیکنم با معده شما سازگار باشه.اما خب در مقدار کم مشکلی ایجاد نمیکنه.قرص پنتوپرازول برای معده خوبه

حسبی الله💚

این شربت برای کسانی که مشکلات گوارشی و معده‌درد دارند، بسیار مناسب است. بهار نارنج و عسل هر دو برای درد معده مفید هستند. این شربت به کاهش رفلاکس و اسید معده کمک می‌کند

همیشه به یاد داشته باشدیر رسیدن بهتر از زشت رسیدنه!برای همینه که من همیشه دیر می رسم!
آره خیلی خوبه برا معده

مرسی عزیزم😍😍

این شربت برای کسانی که مشکلات گوارشی و معده‌درد دارند، بسیار مناسب است. بهار نارنج و عسل هر دو برای ...

البته منظور اینجا عرق بهارنارنج هست که برای معده عالیه و آرامبخش هست .آب نارنج ترشه و مشکلات گوارشی را بدتر میکنه

حسبی الله💚
شما معده درد داری غذاهای اسیدی باید کمتر استفاده کنی.در نت سرچ کن یه سری غذاها در گروه اسیدی هست یه ...

درسته گلم من خودم تقریبا میشه گفت از خیلی چیزا پرهیز میکنم ولی از دستم در میره گاهی

ممنون ازتون واقعا