2777
2789

جمعه هفته پیش منو شوهرم باهم بحثمون شد هردوتا مقصر بودیم اونم چندبار محکم زد مشت زد تو دستم وفحش خیلی بدی به مادرم داد منم اولین بار بود این کارو کرده بود غلط اضافه کردم گفتم میرم خونه پدرم اونم گفت برو گمشو یه جورایی از خونه منو انداخت بیرون منم رفتم خونه پدرم که همچیز همینجور بدتر شد پدرم اصلا صبر نکرد من ۵دقیقع بشینم سریع زنگ‌زد به پدرشوهرم وبرادرشوهرم اینا یعنی اصلا صبر نکرد شوهرم بیاد توضیح بده برادرشوهرمم اومد همون شب پدرم هرچی حرف از دهنش در نیومد بهش زد اون وسط بخاطر حرصو جوش مادرم که باردار بود سقط کرد فرداش پدرشوهرم از روستا اومد هرچی حرف از دهنش درومد به من زدم گفت از خونه من برین بیرون(ما تو خونه قدیمی پدرشوهرم زندگی میکردیم)من همون شب دعوا به برادرشوهرم گفتم این ماجرا رو کش ندیم وخواهرشوهرام نفهمن ولی اون رفت به خواهرشوهرم گفت اونم اومد سریع به من گفت از خونه پدرم برین بیرون حالا این وسط برادرشوهرم وقتی سره کار بود سنگ برقی کلیپس مشکل داشت حواسش نبود خورد به پاهاش چندتا بخیه خورد دوشب پیش دوباره خواهرشوهرم زنگ زد میگه تقصیر شماست که پای برادرشوهرم اینجوری شد درصورتی که مادر من بجش اون وسط سقط شد گفت خواست خدا بود و تا خدا نخواد برگی از درخت نمیوفته منم آنقدر ناراحت شدم زنگ زدم با داد وگریه همینارو بهش گفتم بازم آخر شب بهش پیام دادم ازش عذرخواهی کردم گفتم شاید تموم بشه این قضیه تو این یه هفته شیرم خشک شد کلا الآنم دنبال خونه هستم با فروش النگو وحلقه هامم نمی‌تونیم خونه اجاره کنیم شوهرمم گفته دیگه حق نداری از خونه بری بیرون قصد خودکشی دارم...

اولاطلاتونفروش بعدم چقدرخودتومقصرمیدونی اوناروبیگناه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.