2777
2789

اگه کتاب روانشناسی یا انگیزشی خوب سراغ دارید معرفی کنید مثل شفای زندگی نیمه تاریک وجود شفای کودک درون و... 

کتابی که واقعا آدم رو تغییر بده و تمرینات داشته باشه 

خوشحال میشم معرفی کنید 🙏😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه به روانشانسی عمق نگر علاقه داری بهت کتابای ژرفای زن بودن ، شجاعت، انواع زنان ، انواع مردان رو مع ...

روانشناسی میخونم که خودم و زندگی مو تغییر بدم خودم دوست داشته باشم. و عادت های خوب درست کنم 

سپاسگزارم بابت معرفی 😍🙏

روانشناسی میخونم که خودم و زندگی مو تغییر بدم خودم دوست داشته باشم. و عادت های خوب درست کنم&nb ...

موفق باشی عزیزم برای تغییر عادت هم کتاب عادت های اتمی و اثر مرکب خیلی خوبن

موفق باشی عزیزم برای تغییر عادت هم کتاب عادت های اتمی و اثر مرکب خیلی خوبن

سپاسگزارم  

از این کتاب ها به نظر میرسه زیاد مطالعه کرده باشی و وارد باشی 

سپاسگزارم   از این کتاب ها به نظر میرسه زیاد مطالعه کرده باشی و وارد باشی

تاااا دلت بخواد من کتاب روانشناسی خوندم و دارم ولی با توجه به شخصیتی که دارم زیاد نمیتونم ازشون استفاده کنم و یه جورایی آدمایی که مطابق شخصیت من هستن خیلی عملگرا بودن براشون زمان میبرع

تاااا دلت بخواد من کتاب روانشناسی خوندم و دارم ولی با توجه به شخصیتی که دارم زیاد نمیتونم ازشون استف ...

چرا نمیتونی استفاده کنی ؟

برعکس من از شب تا صبح فقط استفاده میکنم ازشون و تمرین 

برام خیلی جواب دادن واقعا عالین

چرا نمیتونی استفاده کنی ؟ برعکس من از شب تا صبح فقط استفاده میکنم ازشون و تمرین  برام خیلی جو ...

عزیزم شخصیت غالب من inpهستش و اگه کتاب انواع زنان رو بخونی و برسی به بخش پرسفون من انرژی پرسفونم بالاتر از بقیه انرژی هامه و له علاوه کن کاری تیرویید هم دارم و ترکیب همه اینا یعنی عملگرایی خیلی پایین تنها راه حل من اینه که یکی برام ضرب العجل تایین کنه که اون شخص رو توی زندکیم ندارم داشتن همچین شخصی خیلی میتونه بهم کمک کنه البته من عملگرایی ندارم ولی توی خیلی چیزای دیگه عالیم و اگه یکم عملگرایی به زندگیم اضافه بشه زهدگی عالیی خواهم داشت

عزیزم شخصیت غالب من inpهستش و اگه کتاب انواع زنان رو بخونی و برسی به بخش پرسفون من انرژی پرسفونم بال ...

اگه با آدم های هم فرکانس خودت باشی عملگراییت بالا میاد 

نگو ندارم همه ویژگی ها تو همه آدم ها هست یک انسان دارای همه ویژگی هاست فقط یکوچولو تنبلی ولی برده تنبلی نباش و خودت کنترلش کن صد درصد میتونی 

اگه با آدم های هم فرکانس خودت باشی عملگراییت بالا میاد  نگو ندارم همه ویژگی ها تو همه آدم ها ه ...

تنبلی کلا شاخصه وجودی منه و البته تازگیا فهمیدم روانم برای محافظت ازم اینطوری عمل میکنه چون اگه اینطور تنبل نباشم واقعا براساس پیشینه های ذهنیم آسیب زیادی به خودم میزنم و البته هرچیزی یه راه حل داره که برای من تقریبا همه چی کند پیش میره و من الان نسبت به پنج سال پیشم کلی پیشرفت کردم و البته شاید بقیه پیشرفتم ده سال دیگه هم طول بکشه ولی همه چیز شدنیه به نظر من وقتی خودتو بهتر بشناسی دیگه ویژگی های وجودت برات ضعف نیستن فقط یه سری ویژگی هستن که باید ارتقا داده بشن