mahi_7484 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 908 عنوان اونایی که زبان بلدن بیانـ..!! 56 بازدید | 4 پست به نظرتون اسم مائده ایجور نوشته میشه Maedeیا ایجوری Maedehمعلم زبانمون میگفت Maedeاینجور هست ولی تو اینترنت بیشتر ایجور هست Maedeh ما اونجوری که دلمون میخواست زندگی نکردیم...:)• اونجوری که مجبور بودیم زندگی کردیم 💜 1401/10/15 | 13:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91727 Hمیخواد کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
marya_zand عضویت: 1401/09/21 تعداد پست: 1532 Maede زندگی کردن تو دنیا بدون داشتن آگاهی مثل پرسه زدن تو کتابخونه بدون لمس کتاب هاست :)))) گیر کردم بین جنگ ازلی قلب و مغزم <<<<<< ? کساییی ک تاریخ رو فراموش میکنند محکوم ب تکرار اون خواهند شد://// تاپیک های اولبرا من نیس*****کاربری برای دونفره :))))
amor_mio عضویت: 1399/06/30 تعداد پست: 5170 H ندارهمنم آخر اسمم ه داره ولی تو انگلیسی آخرش e مینویسم پزشک عمومی
artemis4444 عضویت: 1399/08/20 تعداد پست: 38358 ما ه داریم ولی اونا نه بخاطرهمین تو نوشتن اشتباه میشه ولی دراصل دوتاشم میشه ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه