2777
2789
عنوان

تو خونه که هستین موهاتون چجوری میبندین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 33 پست
موهای مسیح علی نژاد دیدی ؟؟؟موهای من همونه دقیقا ولی نه اتو میزنم نه شونه 😁😁با کش میبندم ،شاید تاب ...

اخ از دست موی فر منم اینجوری بودم کراتین کردم 2 تومن ازم گرفت پشیمونم 🤕 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودت میزنی یا کسی برات میزنه 

موهام کوتاهه خودم

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

ولی بیشتر اینجوری موهام 

همسرم میگه: تو زبونی با دوتا سیاره رنگی تو چشات🥺😍چیزایی که باید درمورد من بدونی:سپیده ام عاشق کتاب وقهوه 📚☕6ساله که متاهل و متعهدم به یه مرد خوشتیپ وجذاب که مهم ترین داشته ی زندگیمه 🖇❤️‍🔥از ادمای دروغگو متنفرم خیلی راحت ادما، رفتارا، و چیزای سمی رو از زندگیم حذف میکنم، هیچ وقت به بدترین ادم با چشم تحقیر نگاه نمیکنم و خودمو بالاتر نمیبینم واز کسی توقع ندارم تو زندگی🙃تویی که اینو می‌خونی، پوست لبتو نکن، قوز نکن، آب بخور، به اونی که رفته تکست نده، موهاتو شونه کن، مثبت فکر کن، حرص نخور، الکی تو نت نچرخ، هدفاتو و استعدادات چه کوچیک چه بزرگ مشخص کن و کم کم برو سمتشون، آهنگایی که باعث بد شدن حالت می شنو رد کن، خودتو دوست داشته باش، دوش آب سرد بگیر، به روزای گذشته فکر نکن و کیلومتر ها از چیزی و کسی که بهت احساس ناکافی بودن می‌ده فاصله بگیر عزیزم.بهت قول می دم همه چی خوب می‌شه.وخدایی نزدیک تر از رگ گردن 🕊❤️#سپیده🌾
اخ از دست موی فر منم اینجوری بودم کراتین کردم 2 تومن ازم گرفت پشیمونم 🤕 

چرا پشیمونی ؟؟؟

من متنفرم ازشون ولی دوسشون دارم 😁😁

یعنی منم کراتین کنم پشیمون میشم ؟؟

من همش میبافم اینجوری اذیت نمیشم

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 

بیشتر وقتا بازه،موقع غذا خوردن یلحظه میبندم،جلو موهام یا میبافم یا هم یهطرف میزنم باگیر 

شما که کراتین کردی موهاتو نبند،من زن داییم وقتی کراتین میکنه حتی بیرون رفتنی هم نمیبنده

من شاید سالی ی بار همینطوری الکی و بدون مناسبت اتو بکشم 

فقط برای عروسی اتو میکشم 

در غیر این صورت با کلیپس میبندم ، گوجه ای میبندم یا گیس میکنم

ماه پیشونی 🌚✨                                                           چقدر مشغولم از من یک منِ بهتر به بار آید 🍃📚