2789

من دوتا سقط داشتم بعد سقط دوم كلا اعتماد و اعتقادمو ب خدا از دست دادم قبلا باهاش حرف ميزدم الان نميتونم حس ميكنم خيلي تنهام از طرفي ام نميتونم نه نماز بخونم ن قران انگار فك ميكنم پوچه

فك ميكنم خدا اصن صدامو نميشنوه 

واقعا نميدونم چيكار كنم

وای عین من نماز وقران میخونم اما چون بهم بچه نمیده دیگه حس عشق قدیم بین من وخدا نیست اینقد تو درمان شکست خوردم ک نعوذبالله میخاستم کفربگم خدا ببخشتم

کاربری مشترکه ۳ نفره .انقد نگید تاپیکات باهم نمیخونه.اگه ناراحتی التماست نکردم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اول بشین سنگاتو ووابکن گله ها تو بکن حرفاتو بزن اشک بریز فریاداتو بزن 

بعدش از دید خدا نگاکن و حکمتش و.... 

بعدش اگ دلت یکمی نرم شد شروع کن ی سوره خوندن و صلوات 

بعدم پاشو وضو بگیر و بادل صاف نماز بخون بگو خدایا توکل ب تو ینی معجزه بدون دخالت انسان همچیو ب خودت سپردم ولاغیر

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

دفتر شکرگزاری داشته باشه... به کوچکترین اتفاقی که تو زندگیت افتاد فک کن... بگو اگر خدا نمیخواست این اتفاق نمیفتاد... پس خدا کنارمه... به هرچیزی که فک میکنی چیزخاصی نیس،،، سلامتی عزیزات،،یا خونه،، ماشین،، یا شوهرحامیت... یا هر چیز دیگه ای هرچیز کوچیک 

✍️🎻🎼شاعر_ترانه نویس_رقصنده_ترانه سرایی در2دقیقه_ترانه نویسی روی ملودی خاص شما______ترانه نویسی با عنوان سفارشی____ترانه نویسی به چندزبان: تورکی_فارسی_بختیاری_لری____آموزش شعر_ ترانه سرایی_دکلمه_فن بیان__روان خوانی_👩‍🏫🎶🎹

قربونت برم عشق به خدا و نماز و قرآنی که برای نعمت باشه چه ارزشی داره مگر اینکه مطلق به خاطر وجود خودش باشه ،اینکه تا نعمت بده دوستش داشته باشیم و وقتی نداد نداشته باشیم که ضرر به خدا نمیزنه،ما محتاج اونیم ،هم توی قرآن اومده هم سخن بزرگان (شکرگزاری باعث زیادی نعمات میشه ،شکر نعمت ،نعمتت افزون کند)اتفاقا الان باید بیشتر نزدیک بشی بهش ولی نه برای فرزند یا هر نعمت دیگه ای فقط برای خودش و اونم بسپار به خودش

اول بشین سنگاتو ووابکن گله ها تو بکن حرفاتو بزن اشک بریز فریاداتو بزن  بعدش از دید خدا نگاکن و ...

نه باور كن خدا هميشه خيلي منو عذاب داده حس ميكنم داره مدلاي مختلف امتحانم ميكنه ميخوام ارتباط نداشته باشم شايد بيخيالم بشه 

خدا خیلی بزرگه 

بندهاشو بیشتر از بقیه دوست داره شروع کن به نماز خوندن

وتو خدای اتفاق های محالی ❤️❤️❤️ خدای بزرگم بابت همه چیزای که خواستمو بهم بخشیدی سپاسگزارم 🙏 هزاران بار شکر ❤️
قربونت برم عشق به خدا و نماز و قرآنی که برای نعمت باشه چه ارزشی داره مگر اینکه مطلق به خاطر وجود خود ...

نميشه ك 

چون خودش گفته من توانا هستم من بخشنده ي مهربانم ما هم بنده هاشيم و مارو خلق كرده كلي ازش انتظار داريم چطور براي بعضيا همه چيو فراهم كرده از نعمت از فرزند از همه چي؟

تو سوره بقره خدا گفته:

(قطعاً ما شما را به چیزی از ترس و گرسنگی و کاهش اموال و نفوس و فرزندان می آزماییم . و تو ـ ای پیامبر ـ به شکیبایان نوید ده .)

ناشکری نکن؛

صبور و قوی باش و خدا رو بابت همه نعمت های کوچک و بزرگی که بهت داده شکر کن؛ نماز هم واجبه هم تشکر از خدا؛

اگر نابینا یا ناشنوا یا فلج می‌شدی چه میکردی؟!

آینده ات بستگی به خودت داره؛

شکر نعمت نعمت ات افزون کند، کفر نعمت از کفت بیرون کند....

🍀🌻خدایا چنان کن سرانجام کار، تو خشنود باشی و ما رستگار 🌻🍀
نه باور كن خدا هميشه خيلي منو عذاب داده حس ميكنم داره مدلاي مختلف امتحانم ميكنه ميخوام ارتباط نداشته ...

عزیزم منم 8سال همینو تجربه کردم درسته ازدواج و سقط نداشتم 

ولی 3تامرگ عزیز داشتم اونم قبل از سال همدیگه و شکست عشقی و شکست تو کنکور و نامردی رفیق و.. همچیم تو ی دوره پشت هم بود منم ازخدا زده شده بودم و... ولی ولی تهش تنها تکیه گاه ادم تنها خداست دلتو باهاش صاف کن خوب میشه زندگیت 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
خدا خیلی بزرگه  بندهاشو بیشتر از بقیه دوست داره شروع کن به نماز خوندن

اخه اين چ دوست داشتنيه؟ چشام شده كاسه خون، افسرده و درمانده شدم

حرف اطرافيان مث تير ميره تو قلبم

هي ميگن فلاني سه تا بچه داره فلاني دوتا داره

اخه فلاني چقدم لاغره ولي تونسته چندتا بچه بياره ولي تو چرا اينجوري ميشي؟ من دارم زجر ميكشم