2777
2789
عنوان

بیاید علائمامو بگم بگید نی نی چیه؟ 🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 101 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خخخخ ...منم بیرون میرم یخ میکنم

ما هرچی بخاری رو زیاد میکنیم بازم گرم نمیشیم 😶‍🌫️

تو فراموش نکن که بنده کوچکی داری با نوازشی و یا شاید تلنگری . آرام وجودت را ، همراهیت را ،مهربانی و بزرگی ات را برایم یادآوری کن …❣️خدایا شکرت 💜 خدایا مواظب زندگیم باش 🙏❤️
من سردمه حالا نمیدنم بخاطر زمستونه و سردیه زیاد هوا اخه اینجا همیشه ۱۵ درجه زیر صفره 😬

ترو خدا میخوای سردت نباشه 😐😆

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

ای خدا روزی بشه تاپیک بارداریمو بزنم بچه دارشدنمو دعا کنید شوهره منم بچه بخواد بزاره بچه دار شیم😇

میشه به خدا با یه آیت الکرسی بگین خدا به این دوستمون یه دوقلو بده یه دختر یه پسر❤🤲💙
مگه خونه بخاری ندارید ولی اگه دختر باشه زیاد احساس سرما میکنی پسر احساس گرما

چرا والا ۳ تا بخاری داریم همین الان نیم متر برف زده دوباره هم داره میباره خیلی سردمه همش

تو فراموش نکن که بنده کوچکی داری با نوازشی و یا شاید تلنگری . آرام وجودت را ، همراهیت را ،مهربانی و بزرگی ات را برایم یادآوری کن …❣️خدایا شکرت 💜 خدایا مواظب زندگیم باش 🙏❤️
اوووف تا من بفهمم این چیه دیوونه شدم🤭

ایشاالله اول سالم باشه به سلامت بیاد بعدش خدا ایشاالله به دلت کار کنه اونیو که میخوای بهت بده

میشه به خدا با یه آیت الکرسی بگین خدا به این دوستمون یه دوقلو بده یه دختر یه پسر❤🤲💙

ن بابا معلوم نمیشه اصلا،من خودم دوتا پسردارم،سر هردو هیچی نمیتونستم بخورم تا میخوردمم گلاب ب روتون بالا میاوردم،بجای اضافه وزن وزنم تو بارداریام کم‌میشد

اول عاشق بوده یا معشوق              استارتر محترمی ک تو تاپیکت پست میزارم،بابا یه اِهنی اُهنی...
ترو خدا میخوای سردت نباشه 😐😆

😂😂 بخدا همین الان نیم متر برف زده بازم خداروشکر هی میباره