2777
2789
عنوان

بعد 6 روز تاخیر بازم بیبی چک منفی

531 بازدید | 13 پست

با اینکه ماه اول اقدامم ولی هر بار منفی میشه دلم میشکنه. 6 روز گذشته

من خدایی دارم که بی نهایت به من لطف دارد این را از چشمان زیبا و مهربان عزیزانم فهمیدم

منم متفی شد تاخیرم داشتم بشدتم تهوع داشتم...الان پریودم

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممکنه باردار نباشی ولی تاثیر رابطه بدون جلوگیری روی رحمت باشه…بهرحال چیز خوبیه ولی ناامیدی تو ماه اول غیر طبیعیه…

مادر بودن اولین شرطش قوی بودنه

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️

ان شاالله باردار بشی گلم بسلامتی 

اگه دوست داشتی اینجا مطالب برای تقویت تخمک و اسپرم و زود باردار شدن و بعد هوش و اخلاق وزیبایی و خوش روزی شدن بچه داره بخون به دردت میخوره 

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9996537&slug=خانم-های-باردار-یا-هرکی-میخواد-درآینده-باردار-بشه&postId=266532749

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
چند روز تاخیر داشتی

دو روز

برا من اصلا پیش نمیومد اینجوری تاخیر داشته باشم

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
من سه روز تاخیر دارم ، فعلا نشدم ، برای منم پیش نیومده تاخیر داشته باشم

چرا بی بی چک نمیزنی؟مدیکور روز موعد نشون میده

منم متفی شد تاخیرم داشتم بشدتم تهوع داشتم...الان پریودم

آدم شاد پشیمون میشه با این علائم

من خدایی دارم که بی نهایت به من لطف دارد این را از چشمان زیبا و مهربان عزیزانم فهمیدم
ممکنه باردار نباشی ولی تاثیر رابطه بدون جلوگیری روی رحمت باشه…بهرحال چیز خوبیه ولی ناامیدی تو ماه او ...

توکل بر خدا. ممنون عزیزم از انرژی دادنت

ان شاالله باردار بشی گلم بسلامتی  اگه دوست داشتی اینجا مطالب برای تقویت تخمک و اسپرم و زود بار ...

ممنون عزیزم