2777
2789

(فونت كوشيم فارسي نداره غلط املاييم بخاطر اين هست)

من شخصيتم خيلي منطقي وجدي ورسمي وخشك هستم 

البته خيلي دل مهربوني دارم ولي از بجكي توي خانواده اي بزرك شدم كه هرجي شبيه مردا باشي بيشتر بهت امتياز ميدادن

الان شدم يه زن خود ساخته ومسنقل وهميشه كل فاميل وبرادرم تعريفي كه از من ميكنن ميكن مثل يه مرد ميموني كه همه جوره ميشه روت حساب كرد از بس كه محكم ومنطقي واحساسات رو دخيل تصميماتت نميكني،به شدت مسؤليت بذيرم واز اين جهت خيلي ضربه ها خوردم

ولي حقيقتا خسته شدم ميخام زن باشم من انقدر توانايي ندارم كه زير بار اين همه مسوليت قرار بكيرم انكار تمام زنانكي من له شده

حتي بلد نيستم لوندي كنم يا مثل زناي ديكه ناز وادا بيام اصلا بلد نيستم عشوه بيام 

من عاشق خودم هستم چون من معجزه ی خدام🥰😄😄😍خانمای عزیزازتون خواهش میکنم برای ارامش دل همه امون،شفای بیماران وعاقبت بخیریمون یه صلوات بفرستید🤗منم از خدا میخام بحق این ایام هرچی تو دلتونه زود زود براورده بشه🙏💐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه از اول اینجوری بزرگ شدی...ی کم سخته و طول میکشه اما خب دیگه اروم اروم باید پیش بری

تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤                   امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونه‌شن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتی‌ماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤

پیج ساووشکا رو ببین ترفند های زنانه و لوندیه 

کتاب زنانن زیرک رو بخون

از الان تا آخر عمر دیگه ندارمت...‌  بمیرم برات آجی قشنگم که پر پر شدی😭 بمیرم برای آرزوهایی که با خودت به خاک بردی😭اصلا خبر داری چقدرررررررر دلتنگتم بی معرفت ، مگه چی میخواستم ازت جز این که تو باشی فقط😭

روی خودت بیشتر کار کن آرایش کن موهاتو مدلای مختلف ببند.

روی کار هات مدیریت داشته باش مثلا خط قرمز بزار

ک من دیگ نباید از این کار ها بکنم

و کار های مردونه رو انجام نده و خودتو با کارای دیگ مشغول کن

زندگی آب روان است و روان میگذرد ،آنچه تقدیر من و 
روی خودت بیشتر کار کن آرایش کن موهاتو مدلای مختلف ببند. روی کار هات مدیریت داشته باش مثلا خط قرمز ب ...

نه كاراي مردونه انجام نميدم كلا من هم از نظر فيزيكي وهم از نظر جهره ظريفم ولي بيش از حد منطقي ام وهمه جيزم روي ديسبلين ونظم هست

وكرنه قدرت بلند كردن جسم سنكين ندارم

من عاشق خودم هستم چون من معجزه ی خدام🥰😄😄😍خانمای عزیزازتون خواهش میکنم برای ارامش دل همه امون،شفای بیماران وعاقبت بخیریمون یه صلوات بفرستید🤗منم از خدا میخام بحق این ایام هرچی تو دلتونه زود زود براورده بشه🙏💐
منظورتون از زنانگی اینه که کلا رفتارتون تغییر بدید یا صرفا برای همسرتون ؟

كلا ميزان احساساتم بيشتر بشه تا منطقم شخصيت منطقي من غالب شده تا زنانكي واحساسات

یه بخشی‌اش به ساختار شخصیتی‌ات برمیگرده. توی یکی از تاپیک هام درباره‌ی کهن الگوهای زنانه نوشتم. حتما میشه آدم تغییراتی در خودش ایجاد کنه، اما تجربه‌ی شخصی‌ام میگه ما نمی تونیم کاملا برخلاف ساختار شخصیتی مون عمل کنیم. 

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊
یه بخشی‌اش به ساختار شخصیتی‌ات برمیگرده. توی یکی از تاپیک هام درباره‌ی کهن الگوهای زنانه نوشتم. حتما ...

دقيقا منهم توي اين زمينه مطالعه داشتم به شدت شخصيت اتنا تايب دارم

دقيقا منهم توي اين زمينه مطالعه داشتم به شدت شخصيت اتنا تايب دارم

برای منم آفرودیت کلا رو به خاموشی بود 😄 یه کارای کوچولویی انجام دادم مثل تغییرات کوچیک در لباس پوشیدن، لاک زدن، استفاده از کلمات محبت آمیز و ... ولی در حد متوسط. وقتی بیشتر میشدن، حالم واقعا بد میشد. بخاطر همین میگم احتمالا تغییرات جزئی امکان پذیره اما اینکه بخوام مثل یه آفرودیت، زنانگی ام رو بروز بدم تقریبا محاله.  

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊
كلا ميزان احساساتم بيشتر بشه تا منطقم شخصيت منطقي من غالب شده تا زنانكي واحساسات

عزیزم به نظر من این ها جزو شخصیت شماست به راحتی قابل تغییر نیست و به نظر من خیلی هم خوبه احساساتی بودن زیادی به من که خیلی ضربه زده