2777
2789
عنوان

اگه مشکل بزرگی دارین اگه گره کور تو زندگی دارین اگه گرفتارین بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 2652 بازدید | 19 پست
سلام خواهر . اول که لطف خدا بود و بعد خواستم از شما هم تشکر کنم بابت وساطتی که برام کردید . ایشون من ...

سلام خدا رو شکر .خیلی خیلی خوشحال شدم .انشاالله سلامت و موفق باشین ‌.

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خواهر لطفاً آیدی ادمین رو بهم میدید آیدی کانال رو دارم ولی ابدی ادمین رو پیدا نکردم

سلام عزیزم .گلم آیدی چتشونو برداشتن .من احتمال میدم موقتی باشه و بخاطر تعطیلات باشه .شاید ایشونم وقت نکنن ج بدن دم عیدی سرشون شلوغ باشه به محض اینکه قرار بدن من بهتون میفرستم 😇

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲

بچه ها انرژی درمانی و ارتعاش سیارات با مایا رو امتحان کردید ؟؟ واقعا عالیه با انرژی کاینات و فرکانس سیارات و قدرت اعداد مایا کلی مشکلات و گره ها رو حل می‌کنه منم اصلا هیچ وقت به رمالی و اینا اعتقاد نداشتم ولی کار مایا کاملا علمیه و عجیب ارتعاشاتش مشکلات رو حل می‌کنه امتحان کنید مامان من با کدهایی که داد دوتا از مشکلاتش که حل نمیشد راحت حل شد دختر عموم به عشقش رسید. امتحان کنید خیلی خوبه ۰۹۳۶۲۰۵۵۷۵۴ شماره مایا هست. جواب گرفتید دعوام کنید