سلام خانما کابینت قراره بزنم اومدم خونه خودم و متوجه شدم از وقتی کاشی زدیم با اینکه پنجره اشپز خونه کمی باز میزارم اما قسمت پایینی اشپز خونه عرق میکنه و خیس خیس میشه در حدی ک انگار اب ریختن..چیکار کنم؟؟ام دی اف بزنم حتما کپک میزنن؟؟ ام دی افم ضد ابه..ولی دیوار ممکنه کپک بزنه راه حلی برای عرق نکردن دارین؟ سیستم گرمایشیمونم بخاریه
بخار بخار فصاست و گردش هوات کمه و بیشتر پنجره رو باز بذار
ام دی اف هم کپک نمیزنه خیالت راحت حتی اگه ارزونترین جنس باشه
اول برای حال دلم و دلت یه صلوات بفرستید...{الهم صل علی محمد و آل محمد}...دوم با هم مهربون باشید، به اندازه کافی تو جامعه پاچمونو میگیرن.... سوم اگه کامنتام دور از ادب بود یا کسی رو ناراحت کرد، ممنون میشم بهم تذکر بدید.... چهارم برای حال خوبتون دعا می کنم برای حال خوبم دعا کنید....
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
راهی که سراغ دارم اینه بنا ببرید بگید دیوارو براتون پلاستر کنه
دیوارو بکنه پلاستیک بزنه زیر دوباره گچ و فلان
خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازهی من نسبت به تو رو بیان میکنه: " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار تویی /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی
نمیدونم چرا؟ بازم از متخصص بپرس خونه ای که توش نیستین و آب نمیریزن چرا باید کاشی خیس بشه
خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد.... مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
واقعا؟؟ قسمت پشتیش که کیپ دیوار میشه کپک نمیزنه؟خداکنه یذره کابینتم شده ۵۰ ملیون بخاد کپک بزنه ورم ک ...
نه مطمئن باش خیالت راحت
اول برای حال دلم و دلت یه صلوات بفرستید...{الهم صل علی محمد و آل محمد}...دوم با هم مهربون باشید، به اندازه کافی تو جامعه پاچمونو میگیرن.... سوم اگه کامنتام دور از ادب بود یا کسی رو ناراحت کرد، ممنون میشم بهم تذکر بدید.... چهارم برای حال خوبتون دعا می کنم برای حال خوبم دعا کنید....