2777
2789
عنوان

لطفا به دادم برسین

465 بازدید | 44 پست

سلام دوستان, نصف شبی دارم از فکر دیوونه میشم و تنها پناهم اینجا هست. لطفاااا هرکس واقعا اطلاعی داره کمکم کنه. دخترم نوزده ماهشه و الان یک هقته هست که راه میره. دکتر ام ار ای گرفته قبلا و تشخیص تاخیر حرکتی خفیف داده بخاطر هایپوکسی ینی نرسیدن اکسیژن به مغز اونم خفیف... اصن حرف نمیزنه ولی هرچی میگم میفهمه و واکنش نشون میده. من توی اینترنت در مورد کم توانی ذهنی وندم و واقعا همه بدنم به لرزه افتاده که نکنه دخترم کم توان باشه,,,, اصن نمیدونم فرقیم داره تاخیر با کم توانی یا نه؟!!! لطفاااااا جواب بدین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وند روز ویش یه تاپیکی بود اینجوری مامان داشتن صحبت میکردن میگفتن تاخیر تو حرف زدن به علت کمبود اکسیژن اگه خفیف باشه مشکلی نداره

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/

خداروشکر که راه می‌ره من هیچ اطلاعی ندارم عزیزم فقط به نظرم ناتوانی با تأخیر خیلی فرقش باشه ناتوان همیشه ناتوان میمونه دیگه ولی تاخیر بالاخره یاد میگیره مثل راه رفتنش خدا حفظش کنه برات

ببینید دوست عزیز هر مشکلی باشه «که امیدوارم نباشه» اگه تو بچگی بهش رسیدگی بشه صددرصد خوب میشه، شما الان درمان کنید مطمئن باش نتیجه میگیری و اینکه میگی دختر گلتون میتونه حرکت کنه و این خیلی خوبه 

برای حرف زدن و این حرفا هم ببرش گفتار درمانی باهاش کار کن، براش پازل بگیر حالا نه پازل های پیچیده، یا مثلا همون اسباب بازی های آجر بگیر باهاش بازی های فکری انجام بده

بچه مث خمیر میمونه از همون بگی همونجور وَرزِش بدی اون میشه جز شخصیتش، جای نگرانی نیس

ببینید دوست عزیز هر مشکلی باشه «که امیدوارم نباشه» اگه تو بچگی بهش رسیدگی بشه صددرصد خوب میشه، شما ا ...

درسته عزیزم خیلی ممنونم که وقت گذاشتی و جوابمو دادی خدا خیرت بده

بعضی از بچه ها خوش خنده اند حتی ممکنه به راحتی بره بغل غریبه و بهش اعتماد کنه

:******* قربون دلت یرم که اب رو اتیش بود جوابت برام و دلم اروم گرفت کمی ممنون که جواب دادی 

نمیدونم استغفرالله بچم همش میخنده به غریبه و اشنا لبخند میزنه همین شده همچدن فکری بسرم اومد :(

پسر من نه ماهه ماشالله خیلی باهوشه هر ککیو میبینن می‌خنده خخخ لبخند میزنه والله طرفو نمی‌شناسه ها ولی می‌خنده دلیل نمیشه عزیزم حالش خوبه دخترت که می‌خنده دیگه