2777
2789
عنوان

تب کودک سه و نیم ساله

2064 بازدید | 18 پست

سلام پسرم از سر شب تب داره نه با استامنیفن ۱ساعت قطع شد باز شدت گرفت خیلی داغه با دستمال مدام دارم پاشویش میکنم یک و نصفی هم شیافت ۱۲۵زدم براش فایده ندارع خیلی میترسم چکار کنم نبش پایین بیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیاف دیکلوفناک.فقط فکر کنم نصفشو باید برنی

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/

بعد ۴ ساعت اگر شکمش خالی نیست میتونی شربت بروفن بدی ولی اگر شکمش خالیه اصلا نده خطرناکه. با آب و نمک پاشویه کن و لباسش رو کم کن‌ . آیه ۲۵ سوره یس رو به یه نخ بخون و به گردنش ببند. شنیدم خیلی موثره ولی امتحان نکردم. دعای نور رو هم بخون براش مجربه

همش هزیان میگه خیلی نگرانم از ۱۰شب تب و ارز گرفته از باباش سرما خورده

بهترین کار اینه الان شیافو بزنی برداری ببری دکتر.لرز به خاطر پاشویه زیاد و واکنش بدن برا پایین آوردن تبه.حالا صلاحتو خودت بهتر میدونی

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/

شیاف دیکلفوناک ۵۰نصفش بذار یا شربت ایبوپروفن بده

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

بزنگ اورژانس چون تب خطرناکه و عوارض بدی داره بعدشم گل ختمی نم کن بعد صاف کن بده بخوره یا اینکه خاکشیر بده بهش یکم شیرین کن 

لباساشو کم کن آب بده تندتند که هم آب بدنش کم نشه هم جیش کنه براش خوبه

سر نبض های بدنشو نمناک کن مثل مچ دست و زیر لاله گوش و پشت زانو و آرنج هاش 

حتما ببرش دکتر 

کاربر سال۹۷م

شیاف استامینوفن رو اگه تب شدیده باید همراه با بروفن بدی اگه بروفن نداری همراه با قطره استامینوفن بده

تبشو درجه بذار بالا نره خطرناکه

یه صلوات برای حل مشکلم میفرستی
شیاف استامینوفن رو اگه تب شدیده باید همراه با بروفن بدی اگه بروفن نداری همراه با قطره استامینوفن بده ...

همین کارو الان انجام دادم خیلی ممنونم امیدوارم جواب بده