2777
2789
عنوان

چرا انقدر حس بدی دارم؟

218 بازدید | 22 پست

سلام شبتون بخیر

من چندوقت پیش باخبر شدم یه آقایی از اشناهای شوهرخالم از من خواستگاری کرده و خالم رد کرده. بعدش دیگه نتونستم فکرشو از سرم بیرون کنم. باهاش خیال بافتم و داستان ساختم... 

تا جایی که تو اینستا فالوش کردم اونم استوری‌هامو ریپلای میکرد. بعد یه روز اتفاقی دیدم یکی از دوستامو فالو کرده از تو فالوینگای من پیداش کرده بود‌. به دوستم گفتم استوری ریپلای کرده؟ گفت نه و خاک بر سرش و تو خیلی بهتر از منی و اگر هم کاری کنه من اصلا جوابشو نمیدم و اینا.

بعد امشب تو پیج همین اقائه بودم دیدم دوستم همه پستاشو لایک کرده. نزدیک ۲۰ تا پست. 

بهش دایرکت دادم که چه خبر؟ ریپلایت نکرد؟؟

و جوابمو نداد. یه استوری گذاشتم با مضمون اینکه خیلیا بی لیاقتن و اینا‌. بعد  دوستم استوری رو سین کرد اما دایرکتمو جواب نداد‌. من اون اقا رو از پیجم انفالو و ریمو کردم...

الان خیلی غم دارم. یه بغض سنگین تو گلومه. اولین باری بود که یکی رو میخواستم‌‌‌... چکار کنم تا خالی بشم؟

بابا عشق بی پایان من، مامان کاش واسه لحظه‌ای داشتنت رو حس می‌کردم.

گریه کن فقط مثل من

❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

حالاخوبه رابطه ای نداشتین اینه وضعیتت....

از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....(کاربر آقا نیستم) (ممنون میشم لایک نکنید)             حرفی..؟! سوالی...؟! جواب میدم:                        https://abzarek.ir/service-p/msg/1998656                     ‏          مترسک: من مغز ندارم، تو سرم پُر از پوشاله.دوروتی: اگه مغز نداری پس چجوری حرف میزنی؟ مترسک: نمیدونم ولی خیلی از آدم‌ها هم هستند که بدون مغز یه عالمه حرف میزنن.        

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب حتما مناسب نبوده که خالت رد کرده

بنظر میاد آدم هولی هم باشه چه بهتر که شرش از سرت کم شد

دوستتم که دیگه نگم خیلی لنگ شوهر بوده

هر که نقص خویش را دید و شناخت                                                        اندر استکمال خویش ده اسبه تاخت
بهش اصلاً فکر نکن بیخیال غم و غصه بشو

اگر الان بخوابم صبح که بیدار بشم اصلا برام مهم نیست. موضوع بی خوابی الانه‌ 

من اوایل ازدواجم نگاه میکردم که همسرم کی رو لایک میکنه چرا؟! خیلی اذیت شدم

ببین دارم میگم شوهر خودم، بعد فهمیدم که این کار من اشتباهه اصلا نباید بری پی شو بگیری دختر، پی هیشکی رو 

حالا چه برسه به کسی که خواستگارت بوده تازه نیومده هم رد شده بنده خدا، بعدشم این دوستت اصلا نباید اطلاع میداشت از این قضیه و اینکه تجربه نشون داده دوستی که میگه تو لیاقتت بیشتره و از این چرت و پرتا جرش بیشتره😂😂😂

خب حتما مناسب نبوده که خالت رد کرده بنظر میاد آدم هولی هم باشه چه بهتر که شرش از سرت کم شد دوستتم ...

خالم منو بهتر از اون میدید. 

اره خودمم همین فکرو میکنم اما میگم نکنه کلا از اول دوستم کرم ریخته؟

حس میکنم ازم سوء استفاده کرده. حس خفگی دارم نسبت بهش

من اوایل ازدواجم نگاه میکردم که همسرم کی رو لایک میکنه چرا؟! خیلی اذیت شدم ببین دارم میگم شوهر خ ...

اره

منِ خنگ رفتم همه چیزو راجع به پسره به دوستم گفتم که آره اله و بله و فلان

الانم فکر میکنم از اولش همین دوستم کرم ریخته نه پسره

خالم منو بهتر از اون میدید.  اره خودمم همین فکرو میکنم اما میگم نکنه کلا از اول دوستم کرم ریخت ...

با دوستت قطع ارتباط کن

هر که نقص خویش را دید و شناخت                                                        اندر استکمال خویش ده اسبه تاخت
سعی کن بنویسی،یه اهنگی گوش کنی قبل خوابت یه لیوان شیربخورگوشی روخاموش کن بخواب به همین راحتی ذهنتوپ ...

هرکدوم از این کارا رو که کنم گریه میکنم

اما نمیخوام گریه کنم

گریه کنم عصبی میشم که چرا واسه بی لیاقتا اشک ریختم