2777
2789

اینکه میگن هر چی بیخیالتر باشی زودتر باردار میشی راسته.؟من انقدر ذهنم درگیرشه وانقدر مطلب میخونم راجبش که حد نداره چی کار کنم یه ذره بیخیال باشم ؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطلب خوندن ایراد نداره استرس نداشته باش گلم

به نظرت عصبانیت هم رو ی   ناباروری  تاثیر داره 

آخه من عصبی هستم😭

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘

امشب یک خانم بود رفته بود دکتر گفته بود تنبلی شدید تخمدان داری فقط با دارو باردار میشی بعد دیابت داشته متفورمین مصرف میکرده بعد جلوگیری نکرده بود باردار شده بود چون استرس و نگرانی نداشته

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من ۱۷ ماه استرس شدید داشت آخر گفتم سرنوشت من اینه که حامله نشم دارو و دکتر گزاشتم کنار ولی چله برمی‌داشتم بعد از سه ماه حامله شدم خودم باورم نمیشد

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
اون ک هیچییی اصلا نی نی سایت میام ب فکرش میوفتم نمیشه اصلا بفکر نباشم چون تشکمو تو نی نی سایت انداخت ...

وووووای منم همش اینجام همشم تو قسمت سرچ 😂😂😂😂

آره راسته، من و شوهرم بعد هفت سال تصمیم گرفتیم بچه دار بشیم، کل اقدام ما به مسخرگی و لوده بازی گذشت، گفتیم عمرا حالا حالا ها باردار بشم، باورت میشه تو همون ماه با بار اول اقدام باردار شدم🙄😁

آره راسته، من و شوهرم بعد هفت سال تصمیم گرفتیم بچه دار بشیم، کل اقدام ما به مسخرگی و لوده بازی گذشت، ...

دمتون گرم 😂خدا برات نگهش داره کوچولوتو ♥️