2777
2789
عنوان

کامپوزیت دندان

820 بازدید | 14 پست

سلام دوستانی که کامپوزیت دندان انجام دادن لطفا بنده رو راهنمایی کنن که به نظرتون ارزش داره کامپوزیت دندان یا خیر

و اینکه ماندگاریش چقدره و شما از کامپوزیت راضی هستید

ممنون میشم راهنماییم کنید

باتشکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دندونای جلومو کامپوزیت کردم پیش دکتر حامد بصیرزاده رفتم خیلی راضیم خیلی خوب شده واقعا پیشنهاد میکنم برید پیش ایشون اصلا نمونه کاراشو برید ببینید داخل اینستا و سایتشون مشخصه من خودم تعریفشونو شنیده بودم و وقتی رفتم انجام دادم دیدم واقا تعریفا ازشون درسته لینک سایتشو میذارم برید نمونه کاراشو ببینید. https://drbasirzadeh.com/

من پیش دکتر یگانه موسوی زاده انجام دادم دو سال یش خیلی راضیم خیلی طبیعی و ظریف کار کرده ماندگاریش بستگی به مراقبت های خودت داره واسه من ک خوب مونده البته دندونپزشکمم خیلی خوب بود

من پیش دکتر یگانه موسوی زاده انجام دادم دو سال یش خیلی راضیم خیلی طبیعی و ظریف کار کرده ماندگاریش بس ...

منم میخوام کامپوزیت کنم اسم دکتر یگانه موسوی زاده خیلی شنیدم دوستمم پیشش کامپوزیت کرده خیلی راضیه منم احتمالا پیش همین برم 

من دندونای جلومو کامپوزیت کردم پیش دکتر حامد بصیرزاده رفتم خیلی راضیم خیلی خوب شده واقعا پیشنهاد میک ...

سلام خیلی ممنون ، واحدی چند انجام دادن و چه برندی انجام دادید شما

من پیش دکتر یگانه موسوی زاده انجام دادم دو سال یش خیلی راضیم خیلی طبیعی و ظریف کار کرده ماندگاریش بس ...

سلام ممنون والا بعضیا میگن کامپوزیت خوب نیست انجام نده ولی خیلیارو دیدم انجام دادن راضین

منم میخوام کامپوزیت کنم اسم دکتر یگانه موسوی زاده خیلی شنیدم دوستمم پیشش کامپوزیت کرده خیلی راضیه من ...

سلام وقت شما بخیر دوستتون واحدی چند انجام دادن و چه برندی بود

من خودم پیش دکتر طاهره نوروززاده دندونامو کامپوزیت کردم خیلی راضیم و خودمم خیلی رعایت میکنم برای تغذیم ولی اگه واقعا میخوای انجام بدی پیش یه دندانپزشک خوب برو چون ماندگاریش به مهارت دندانپزشک و کیفیت مواد خیلی بستگی داره 

من خودم پیش دکتر طاهره نوروززاده دندونامو کامپوزیت کردم خیلی راضیم و خودمم خیلی رعایت میکنم برای ...

سلام وقت شما بخیر ، چه برندی انجام دادید شما و هزینش رو اگر مقدوره بگید که واحدی چقدر بود

من کامپوزیت ونیر انجام دادم راضیم ، خیلی مهمه که قبل از انجام دادنش کارای دکترای مختلف رو ببینید و اونی که بیشتر میپسندید رو انتخاب کنید. 

من رفتم پیش دکتر مهسا حیدری، تعرفه و قیمت کارهاش تو سایتشون هست drmahsahaidari.com