2777
2789
میهدام بدونم صبر کنم که طبیعی باردار بشم یا برم دنبال ای یو ای یا ای وی اف

اون چیزی ک تو ذهنت بوده و دو دل بودی برات استخاره انجام دادم و خوب اومده. 

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسیییی عزیزدلممم

خاهش گل

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 
اون چیزی ک تو ذهنت بوده و دو دل بودی برات استخاره انجام دادم و خوب اومده. 

میشه ۱ دونه دیگه برام بگیری؟ لطفا؟؟

نیت کنم؟

کاربری ۵ بار تعلیق شده تو رو خدا تعلیق نکن نی نی یار واسه مامان شدنم دعا کنید خیلی محتاجم به دعا
میشه ۱ دونه دیگه برام بگیری؟ لطفا؟؟ نیت کنم؟

نیت کن

نیت کردم عزیزم

میانه است.  درد سرها و مشکلاتی دیده میشه ک اگه صبر تحملش رو داری انجام بده در غیر این صورت ترک بشه

میانه است.  درد سرها و مشکلاتی دیده میشه ک اگه صبر تحملش رو داری انجام بده در غیر این صورت ترک ...

خدا خیرت بده عزیزم ممنونم

باقران استخاره میگیری؟

کاربری ۵ بار تعلیق شده تو رو خدا تعلیق نکن نی نی یار واسه مامان شدنم دعا کنید خیلی محتاجم به دعا
خدا خیرت بده عزیزم ممنونم باقران استخاره میگیری؟

بله گلم