2777
2789
عنوان

کامپوزیت دندان

5768 بازدید | 42 پست

سلام وقتتون بخیر باشه ان شاء الله

دوستانی که کامپوزیت دندان انجام دادن راضین و اینکه حداقل چند سال ماندگاری داره؟

نسبت به هزینه ای که میکنیم می‌ارزه به نظرتون؟

ان شاء الله قصد دارم انجام بدم لطفا اگر مقدوره راهنماییم کنید ممنون میشم

من ۷سال انجام دادم راضی بودم

طبیعی بزن بهتره

خدا دوباره سرپاتون میکنه:) درست جلوی اونایی که زمینتون زدن💚                                                         مامان آوینا خانوم هستم🧡                                    بابی انت و امی یا اباعبدالله❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منی که برادرم برام انجام داد و الان دیگه زنده نیست

دلم نمیاد دیگه برم دندونپزشکی😔

اول برای حال دلم و دلت یه صلوات بفرستید...{الهم صل علی محمد و آل محمد}...دوم با هم مهربون باشید، به اندازه کافی تو جامعه پاچمونو میگیرن.... سوم اگه کامنتام دور از ادب بود یا کسی رو ناراحت کرد، ممنون میشم بهم تذکر بدید.... چهارم برای حال خوبتون دعا می کنم برای حال خوبم دعا کنید....  
لمینت انجام بده هم طبیعی تره هم زیباتره هم ماندگاریش مادام العمره هم رنگ پذیری نداره 

دقیقا

من هرکسو دیدم کامپوزیت کرده دندوناش مثل خر شرک شده

غیرطبیعی و زشت

کلا فرم فک و دهنش بهم ریخته

لمینت خیلی بهتره درسته تراش میدن دندونو ولی طبیعی تره

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
لمینت انجام بده خیلی بهتر از کامپوزیته هم طبیعی تره هم زیباتره هم ماندگاریش مادام العمره هم رنگ پذی ...

سلام لمینت خیلی تراش میخواد دندان هایی که سالم هستن مینای دندان تقریبا میشه گفت اسیب میبینه و اینکه کامپوزیت سرامیکی رنگ پذیری خیلی کمی داره و رنگ و طرح کامپوزیت به عهده خودمونه که طبیعی باشه یا فانتزی و اینکه سرچ کنید تکنیک لیرینگ کامپوزیت لبه های شفاف باعث طبیعی تر شدن کامپوزیت میشن

سلام لمینت خیلی تراش میخواد دندان هایی که سالم هستن مینای دندان تقریبا میشه گفت اسیب میبینه و اینکه ...

عزیزم همسرم دندونپزشکه اصلا پیشنهاد کامپوزیت نمیدن 

واسه لمینت فقط قسمت های اسیب دیده دندون تراش میخوره کاری به مینای دندون ندارن 

اتفاقااا زیر اون حجم از کامپوزیت دندون خیلی اسیب میبینه و کامپوزیت هر طرح و رنگی بازم به زیبایی لمینت نیست و بعد چندسال نیاز به تعویض داره

دقیقا من هرکسو دیدم کامپوزیت کرده دندوناش مثل خر شرک شده غیرطبیعی و زشت کلا فرم فک و دهنش بهم ریخ ...

یه بلانسبت بگو‌جانم..

من تابستون کامپوزیت کردم خیلی هم طبیعی وقشنگه،ولی امشب یکیش افتاد😭😭

انسانیت!!!! دین شریفیست که مریدان اندکی دارد👌👌