2777
2789
عنوان

کامپوزیت دندان

| مشاهده متن کامل بحث + 5781 بازدید | 42 پست
عزیزم همسرم دندونپزشکه اصلا پیشنهاد کامپوزیت نمیدن  واسه لمینت فقط قسمت های اسیب دیده دندون تر ...

واقعا؟

اخه وقت گرفتم برای روز شنبه میشه ازشون بپرسید کامپوزیت ips سرامیکی چطوره

یه بلانسبت بگو‌جانم.. من تابستون کامپوزیت کردم خیلی هم طبیعی وقشنگه،ولی امشب یکیش افتاد😭😭

سلام چطور میشه که بیفته ضمانت هم داره؟

واحدی چند انجام دادید و کجا انجام دادید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا؟ اخه وقت گرفتم برای روز شنبه میشه ازشون بپرسید کامپوزیت ips سرامیکی چطوره

الان خوابن عزیزم 

من چون خودم انجام دادم واسه خودم گفتن کامپوزیت به هیچ عنوان و فقط لمینت 

سلام خدابیامرزتشون ان شاء الله

علیک سلام

ممنون گلم خدا رفتگانتون رو رحمت کنه

من میخواستم لمینت کنم برادرم اجازه نداد و گفت تا وقتی دندونات مشکل نداره الکی تراششون نده...

حتی نمیذاشت سفید کنیم.. میگفت هیچی دوندونای خود آدم نمیشه و مواد دندونپزشکی دندونا رو حساس میکنه و به میناشون آسیب میزنه

اول برای حال دلم و دلت یه صلوات بفرستید...{الهم صل علی محمد و آل محمد}...دوم با هم مهربون باشید، به اندازه کافی تو جامعه پاچمونو میگیرن.... سوم اگه کامنتام دور از ادب بود یا کسی رو ناراحت کرد، ممنون میشم بهم تذکر بدید.... چهارم برای حال خوبتون دعا می کنم برای حال خوبم دعا کنید....  
الان خوابن عزیزم  من چون خودم انجام دادم واسه خودم گفتن کامپوزیت به هیچ عنوان و فقط لمینت  ...

نمیدونم والا لمینت که الان واحدی بین 5 الی 6 تومانه اگر اشتباه نکنم واقعا نمیارزه ولی کامپوزیت نهایتا 2400 الی 2600

علیک سلام ممنون گلم خدا رفتگانتون رو رحمت کنه من میخواستم لمینت کنم برادرم اجازه نداد و گ ...

خیلی ممنون ، اره واقعا ضرر داره ولی متاسفانه جنس دندان های بنده زیاد خوب نیستن و کلی ترمیم داشتم نمیدونم چیکار کنم واقعا

درسته عزیزم ولی اینم در نظر بگیر کامپوزیت عمر مفیدش ۵-۶ ساله 

اون دوستمون که گفت 7 ساله کامپوزیت کرده چطور؟

لمینت دائمی هستش؟

اگر که ممکنه هر وقت تونستید از همسرتون بپرسید که ips سرامیکی چطوره و اینکه کامپوزیت روی دندان عصب کشی شده (روکش نشده) اشکالی نداره؟

سلام ترمیم کردم بعضی هاشون رو سر همین قصد دارم کامپوزیت کنم

خب كامپوزيت وقتي انجام ميدن ك ي مشكلي باشه مثلا دندون ناميزون باشه فاصله باشه

وقتي مشكلي نداره كامپوزيت نكن

منم ميخاستم كامپوزيت كنم ولي ارتودنستي كردم چون دكترم گفت يكم دندونات رو ب جلو هست و بايد خيلي تراش بخوره حيف هست ارتودنسي كني و بعدشم بليچينگ ب نتيجه بهتري ميرسي تا كامپوزيت

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
یه بلانسبت بگو‌جانم.. من تابستون کامپوزیت کردم خیلی هم طبیعی وقشنگه،ولی امشب یکیش افتاد😭😭

گفتم من هرکسو دیدم

شما رو که ندیدم عزیزم😍😅

بلانسبت شما و بقیه دوستان

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
خر شرک🤣😁🤣

والا

خیلی بزرگ و غیر طبیعیه اخه

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊