الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من میخواستم لمینت کنم برادرم اجازه نداد و گفت تا وقتی دندونات مشکل نداره الکی تراششون نده...
حتی نمیذاشت سفید کنیم.. میگفت هیچی دوندونای خود آدم نمیشه و مواد دندونپزشکی دندونا رو حساس میکنه و به میناشون آسیب میزنه
اول برای حال دلم و دلت یه صلوات بفرستید...{الهم صل علی محمد و آل محمد}...دوم با هم مهربون باشید، به اندازه کافی تو جامعه پاچمونو میگیرن.... سوم اگه کامنتام دور از ادب بود یا کسی رو ناراحت کرد، ممنون میشم بهم تذکر بدید.... چهارم برای حال خوبتون دعا می کنم برای حال خوبم دعا کنید....
سلام ترمیم کردم بعضی هاشون رو سر همین قصد دارم کامپوزیت کنم
خب كامپوزيت وقتي انجام ميدن ك ي مشكلي باشه مثلا دندون ناميزون باشه فاصله باشه
وقتي مشكلي نداره كامپوزيت نكن
منم ميخاستم كامپوزيت كنم ولي ارتودنستي كردم چون دكترم گفت يكم دندونات رو ب جلو هست و بايد خيلي تراش بخوره حيف هست ارتودنسي كني و بعدشم بليچينگ ب نتيجه بهتري ميرسي تا كامپوزيت
تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
من خودم دندونای جلومو کامپوزیت کردم خیلی خوب شده و راضیم من رنگشو طبیعی خواستم که خیلی ضایع نباشه پیش دکتر طاهره نوروززاده هم رفتم کارشون خوبه و خیلی هم اخلاق خوبی دارن و خوش رفتار هستن