2777
2789

سلام به خانمهای گل،من بچم یکسال و یک ماهشه،و الان هفته ۱۳بارداریم ،دخترم خیلی وابستست،نمیدونم باید چیکار کنم و چطوری از شیر بگیرمش،مخصوصا الان سرما خورده و غذا هم نمیخوره وچسبیده ب  شیر من،خیلی استرس دارم،کمک هم ندارم واسه از شیر گرفتن،لطفا راهنماییم کنید،ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از دوازده هفتهدکتر به من گفت باید شیردهی رو قطع کنی! من تلاش کردم کم کم قطع کنم نشد چون فرصتم هم کم بود ! دلم نمیخواد برام یاداوری بشه خیلی روزای بدی بود ،اخر محبور شدم به همون روش قدیمی یه کم رب زدم گفتم اوف شده و اینا!! الهی بمیرم براش دو سه شب گریه کرد و بعد یادش رفت خودمم خیلی گریه میکردم از غصه اش، حالا دکترا میگن اون روشا منسوخ و بچه آسیب میبینه ولی من مجبور شدم دیگه

نمی‌دونم والا فعلا که داره میخوره

تا حدود ۵ ماهگی می تونه شیر بخوره. ولی به شرطی که شما مراقب رژیم غذایی باشی مثلا لبنیات، گوشت، تخم مرغ، حبوبات، میوه و سبزیجات به حد کافی استفاده کنی.

برای از شیر گرفتن هم تدریجی این کار را انجام بده

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
سخت نیست برات😧من پسرم همسن بچه شماست بدنم داغون بی خواب بدبخت 😄

وای داغونم،یعنی یه روز پاک میگیره یه روز دستم،تازه بچمم وابسته ،همش میخواد بغلم باشه،اعصابمم خراب شده🥴

تا یه مدت افسردگی گرفته بودم که یعنی میتونم مامان خوبی باشم😢

از دوازده هفتهدکتر به من گفت باید شیردهی رو قطع کنی! من تلاش کردم کم کم قطع کنم نشد چون فرصتم هم کم ...

منم دلم نمیاد هروقت فکر میکنم بهش گریم میگیره،هر دکتر یه چیزی میگه ،یکی گفت چها ر ماه یکی گفت پنج ماه نمی‌دونم والا