royajony مدیر عضویت: 1398/05/14 تعداد پست: 19189 عنوان کسی سگ تو خونش نگه میداره؟ | مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 23 پست از شیطنتاش بگیدازاین پاکوتاه ها دارید نژادش چیه؟ یه مازندرانی باتعصب😎🙌 امضا ندارم انگشت میزنم😐☝🔵 1401/10/15 | 01:02 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
royajony مدیر استارتر عضویت: 1398/05/14 تعداد پست: 19189 عزیزم یه تاپیک گفتی پودرچاقی خوردی نشد بپرسم تاپیکو قفل کردن میشع بگی اسمش چی بود چن ساله پیش خوردم عزیزماز عطاری گرفتم اسم خاصی ندارهمیگی پودر چاقی میخام یارو چنتا گیاهو ترکیب میکنه بهت میده باید با اب میوه قبل سه وعده ها بخوری اشتهاتو زیاد میکنه خیلی یه مازندرانی باتعصب😎🙌 امضا ندارم انگشت میزنم😐☝🔵
مامان_بهاااااار عضویت: 1398/05/14 تعداد پست: 55971 @مامان_بهاااااار سلام عزیزم خوبی؟فک کنم بتونی کمکم کنی😂🤦♀️ سلام عزیزم جانم بگو اره خدایا شکرت😍😍😍😍😍😍
مامان_بهاااااار عضویت: 1398/05/14 تعداد پست: 55971 من شیتزو تریر دارم عزیزمشیطنت خاصی نداره دیگه سگ من الان 4 سال بیشتر داره دیگه همش یه گوشه خوابه خدایا شکرت😍😍😍😍😍😍
غزل____بانو عضویت: 1401/03/31 تعداد پست: 3610 قیافشم ترسناکه توی اینترنت دیدم.وحشیه؟ هاسکی از این چشم آبیا انقد ساکت و بی آزارن ک نگو خنده هامون بوی بغضیو میدن ک آغشته شده تو تنفر.
royajony مدیر استارتر عضویت: 1398/05/14 تعداد پست: 19189 من شیتزو تریر دارم عزیزم شیطنت خاصی نداره دیگه سگ من الان 4 سال بیشتر داره دیگه همش یه گوشه خوابه اینی ک میخام بگیرم شیتزو پیکینیزهی سالشهاولین بارمم هس میخام نگه دارم استرس دارمسروصداش و کثیف کاری و..بنظرت میتونم از پسش بربیام یا کلا بیخیال شم؟ یه مازندرانی باتعصب😎🙌 امضا ندارم انگشت میزنم😐☝🔵
مامان_بهاااااار عضویت: 1398/05/14 تعداد پست: 55971 اینی ک میخام بگیرم شیتزو پیکینیزه ی سالشه اولین بارمم هس میخام نگه دارم استرس دارم سروصداش و کثیف ... خونت آپارتمانیه یا ویلایی؟ آره یک ساله ک هستن اوج فضولیشونهبرای دستشویی هم اگه خونت ویلاییه خیلی خوبه اگرنه سخته من تجربه آپارتمان ندارم البته خدایا شکرت😍😍😍😍😍😍
royajony مدیر استارتر عضویت: 1398/05/14 تعداد پست: 19189 خونت آپارتمانیه یا ویلایی؟ آره یک ساله ک هستن اوج فضولیشونه برای دستشویی هم اگه خونت ویلاییه ... پ هیچی😐موهاشو چ کنمممم😐کنکله کلا😂 یه مازندرانی باتعصب😎🙌 امضا ندارم انگشت میزنم😐☝🔵
مامان_بهاااااار عضویت: 1398/05/14 تعداد پست: 55971 پ هیچی😐 موهاشو چ کنمممم😐 کنکله کلا😂 بنظر منم نگیر اره اگرنه همه ی جوانبو بسنج بعد بیار موهاشون گاهی خیلی فصلی ریزش داره من اصولا 6 ماه اول سال همش کوتاه میکنم خدایا شکرت😍😍😍😍😍😍
royajony مدیر استارتر عضویت: 1398/05/14 تعداد پست: 19189 بنظر منم نگیر اره اگرنه همه ی جوانبو بسنج بعد بیار موهاشون گاهی خیلی فصلی ریزش داره من اصولا ... مرسی عزیزم پشیمون شدم از خریدش یه مازندرانی باتعصب😎🙌 امضا ندارم انگشت میزنم😐☝🔵