2777
2789
عنوان

صادقانه جواب بدین خیلی برام مهمه

289 بازدید | 25 پست

بچه ها من مادرشوهرم خواهرشوهرم و جاریم هرجا منو میبینن 

محل نمیکنن.مثلا ی مهمونی یا دورهمی دعوتیم میرم اونا قبل من اونجا باشن احوالپرسی نمیکنن.منم یکی دوبار بی محلی کردن با خوشروئی رفتم احوالپرسی کردم نشستم پیش مادر شوهرم اونم روشو کرده بود اون ور.بعد مثل اینکه خجالت زده شد یا ترسید مردم رفتارشو ببینن بامن حرف زد.بازم دفعه ی بعد توی مهمونی من رفتم اونا اونجا بودن نگاشون کردم نگا نکردن منم جای دیگه نشستم.الان از من طلبکارن میگن تو پیش ما ننشستی توقع داشتی دستتو بوس کنیم به احترامت پاشیم؟گفتم نه وقتی شما تحویل نمی‌گیرید برای چی پیش شما بشینم من از زیر بته عمل نیومدم منم بلا خودم شخصیتی دارم.بنظرتون کار من اشتباهه یا اونا؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کار اونا اشتباه… منم مادرشوهرم مراسمی از طرف خانواده من باشه بی محلی میکنه بهم حالا طرف خودش بریم یا خونه خودشون بریم اینجوری نیست خیلی اتفاقا عزت میزاره حرف میزنه … درکش نمیکنم واقعا 

کار اونا

شوهرم بخاطر یه سری چیزا ازپدرمادرش ناراحته نمیره بعد زنگ زدن به فامیلای من میخان منو بد کنن میگن تو نمیذاری پسر ما بیاد خونمون.گفتم این شما این پسرتون مبارکتون باشه ولی من احترام میذارم بی احترامی میکنین نمیام خونتون. شما جای من بودین چیکار میکردین؟خدا شاهده بدترین حرفارو بهم زدن حرفی نزدم الان بیخودی میخان آبروی منو ببرن

صد در صد اونا  منم باشم همین کار و میکنم  وارد بشم سلام می کنم و برا خودم یه گوشه می شین ...

الان چیزی پیدا نمیکنن بگن زنگ زدن به فامیلمون میگه این دختره بداخلاقه فلانه نمیذاره پسرمون بیاد خونه ما.شوهرمم گفت من بخاطر چیز دیگه ناراحتم خودتون خوب میدونید.میخان تو خونمون دعوا بندازن. من چیکار کنم؟؟؟

توام کم محل کن من که اینکارو میکنم

من اصلا دیگه نمیرم خونشون.بعد از اون قضیه یبار هم جایی رفتم مادرشوهرم اونجا بود احوالپرسی کرد منم با خوشروئی رفتار کردم خواستم بدونه مشکلی باهاشون ندارم و فهمیدم عمه شوهرم نصیحتش کرده‌.ولی شوهرم بخاطر فرق گذاشتنشون نمیره منم نمیرم حالا میخان آبروی منو ببرن منو بد کنن میگن پسر ما میاد این نمیذاره

نمیدونم چیکار کنم.بهترین کار از نظر شما چیه؟

من اینجوری میکنه تو همون مجلس اهمیت نمیدم بهش یبار پدربزرگم مهمونی گرفته بود تازه ازدواج کرده بودیم بعد مادرش باهمه خداحافظی کرد رفت جلو منو همسرم رد شد محل نداد رفت همسرمم رفت سراغش بهش نمیدونم چی گفت برگشت از راه پله ها دوباره بامنم خداحافظی کرد ، مثلا فوت مادربزرگم از دور بهم تسلیت کفت اصلا کنارم نیامد جلو باهام سلام تعارف کنه یا کنارم وایسه ناهار هم نموند رفت همسرم اونوقت بهش زنگ‌زد گفت اگه قیافتو میدی تو بهشت زهرا چجوری بودی رفتار بلد نیستی …. منم مثل شما خیلی دیدم این چیزارو ازش دیگه اهمیت نمیدم میگم بیشعوره چون همسرمم بهم گفته بی سواد حالیش نیست چجوری رفتار کنه خودشم که میشناسش واسه همین من دیگه ادم حسابش نمیکنم خودشم یباربمن گفت تو منو خر فرض میکنی… بزرگتر باید بزرگی کردن رو بلد باشه که مادرشوهر من بلد نیست عقده میکنه هرجا میاد 

شماهم فمر کن اونا نفهمن جه میشه کرد دیگه 

من اینجوری میکنه تو همون مجلس اهمیت نمیدم بهش یبار پدربزرگم مهمونی گرفته بود تازه ازدواج کرده بودیم ...

اونا نفهمن درست.ولی باز شوهر شما هواتونو داره یه چیزی برگشته گفته بخدا شوهر من اینکارو می‌کرد مثل پروانه دورش میگشتم به رفتار اونا اهمیت نمی‌دادم ولی شوهرم انگار زبونشو بستن میبینه ولی هیچی نمیتونه بگه‌.منم یادش میدم به تته پته میفته بخدا آنقدر ناراحتم کاش یذره شوهرم غیرت همسر شمارو داشت.قدر همسرتو بدون

بزار همسرت دفاع کنه  شما سکوت کن

شوهرم چیزی نمیگه که اونا پررو شدن دیگه.اگه یه جو غیرت داشت اگر فهم داشت ی چیزی میگفت متاسفانه خیلی بدبخته 

زبون نداره همین منو حرصم میده.حتی بهش گفتم تقصیر پدرمادرتم نیس تقصیر توعه تو بهشون اجازه میدی اینجوری باهات رفتار کنن مگه من چیکارشون کردم شوهر من ازبس بدبخت و بی زبونه میگن زنش هم باید اینجوری باشه