2777
2789
عنوان

صادقانه جواب بدین خیلی برام مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 25 پست
اونا نفهمن درست.ولی باز شوهر شما هواتونو داره یه چیزی برگشته گفته بخدا شوهر من اینکارو می‌کرد مثل پر ...

عزیزم خودتو درگیرشون نکن تا جایی که میتونی ازشون دور باش من الان ماهی یبار میرم خونش خیلی رابطمو کم کردم … درسته من چون همسرم میشناسش واسه همین تونستم کنار بیام وگرنه دیوونه میشدم 🥺

عزیزم خودتو درگیرشون نکن تا جایی که میتونی ازشون دور باش من الان ماهی یبار میرم خونش خیلی رابطمو کم ...

من دیگه نمیرم مگر اینکه خودش پاشه بیاد خونم سنگاش‌ رو وا بکنه دلیل رفتارشو بگه وگرنه تا آخر عمرم نمیرم شوهرمم رفتارشو اصلاح نکنه بچه هم براش نمیارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرم بخاطر یه سری چیزا ازپدرمادرش ناراحته نمیره بعد زنگ زدن به فامیلای من میخان منو بد کنن میگن تو ...

مهم نباشن اصلا برات‌ بحث نکن درباراه شونم فکرنکن نزاربفهمن تونستن فکرتودرگیرکنن وناراحتت کنن اونا رفتاراازبیشخصیتیشونه

مهم نباشن اصلا برات‌ بحث نکن درباراه شونم فکرنکن نزاربفهمن تونستن فکرتودرگیرکنن وناراحتت کنن اونا رف ...

من نمیخواستم اینجوری بشه هرکاری کردن کوتاه اومدم.با همسر سابق شوهرم هم همین رفتارو داشتن اون اصلا بهشون رو نمی‌داده.من هرکاری کردن کوتاه اومدم الان دیگه نمیتونم دیگه کشش ندارم

من نمیخواستم اینجوری بشه هرکاری کردن کوتاه اومدم.با همسر سابق شوهرم هم همین رفتارو داشتن اون اصلا به ...

حق داری هرکسی توزندگی شخصیش هزارتا مشکل داره مگه چقدر انرژی داره که به خورده فرمایشات خانواده شوهرهم برسه

اونا

برای یافتن حقیقت هیچ گاه کوتاهی نکن   https://abzarek.ir/service-p/msg/1625585        کاری بود در خدمتم🙃                                         چه عزیزایی ندادیم تا تو بیای عزیز زهرا !🌱        کنکوری عزیزم برات آرزوی بهترین ها رو دارم و یه توصیه خیلی دوستانه❤ اینجا دنبال کمک نگرد و خیلی راحت هرچیزی رو قبول نکن کنکور مسیری نیست که تنهایی بتونی بری با برنامه و مشاور با سواد و خوب شروع کن و تمرکزت روی آینده ات باشه از منی که این راه رو رفتم و تونستم موفق بشم بشنو و بپذیر و سر آینده ات قمار نکن موفق باشی عزیز دلم❤                                 عزیزم مسئله امام زمان و آخر الزمان خیلی ذو ابعاده و امام زمان فقط فردی نیست که براش صلوات بفرستی و وقتی اومد بخوای بری خمست رو بهش بدی ! اگر از درک این مسائل عاجزی و تلاش درستی برای درکش نکردی لطف کن و اینجا بهش توهین نکن میتونی بری کمی مطالعه کنی نه در فضای خفقان دنبال جواب سوالاتی باشی که کسایی برات ایجاد کردن که توی عراق و مکه دنبال مهدی میگردن تا بزننش! (مراجعه به کتاب فراماسونری و دجال آخر الزمان ، کتاب انتظار عامیانه عالمانه عارفانه و سایت masaf )  عاشق کاربریمم چون باعث آرامشم شد ولی از این به بعد اجازه نمیدم بخاطر حماقت و کم کاری یه عده اینجا مهدویت رو به سخره بگیرید  *شما گزارش بزنی واس خاطر امضا من واقعا دنبال آگاهی و علم نیستی وگرنه صدای یکی رو خفه نمی کردی(این نوشته صرفا جهت تلاش برای احترام و علم آموزی است😏😂)*

عزیزم هر کس مسئول رفتار خودشه. شما رو با رفتار خودت میسنجن.من هم مشکلات شما رو دارم. وقتی شوهرت خودشو کنار میکشه یعنی میترسه خانوادشو از دست بده و نخوانش.بهترین کار ارج نهادن به خودته. هیچ نیازی نیس بخوای خودتو متین و دوستدارشون نشون بدی. محترم ولی دور باش.مگه میخوای دختر کورتو دور از جون بهشون شوهر بدی که بخوای اینجور حواست باشه

اندکی صبر،سحر نزدیک است... 
عزیزم هر کس مسئول رفتار خودشه. شما رو با رفتار خودت میسنجن.من هم مشکلات شما رو دارم. وقتی شوهرت خودش ...

شوهرم باعث  این رفتارشون اره اون میترسه پدرمادرش نخوانش .ولی داداش معتادشو که پدرشونو در میاره آبروشونو میبره دوست دارن.گفتم تو خواستی برو ولی من نمیام اونم گفت نه برای چی برم وقتی فرق میذارن بین منو داداشم و باتو هم بدرفتاری میکنن.ولی نمیتونه حرفشو بزنه به تته پته میفته.

مامانش میگه نمیای بعدا حق نداری بیای بگی وام میخام بگیرم بیا ضامن شو

شوهرم بخاطر یه سری چیزا ازپدرمادرش ناراحته نمیره بعد زنگ زدن به فامیلای من میخان منو بد کنن میگن تو ...

با هیچ گس هیچ کاری نداشته باش..فقط ببین همسرت چی میگه همون کارو بکن..گقت بریم برید گفت نریم نرید..اگرم حرفی در مورد تو زدن بگو همسرت جوابشون بده خودت هیچی نگو دخالت نکن اصلا🌺

🌷خدایا شکرت🌷

اگر حرف بد زدن یا خواستن ابرو ببرن...با همسرت مشورت کن بگو اسم‌من کنار تو من بدبشم در اصل تو بد شدی..اگه ازشون ناراحتی و نمیری حداقل برو ودلیلشو بگو تا از چشم من نبینن..

بازم تا کید میکنم تو اصلن با خانواده و فامیل همسرت دهن به دهن نشو چون تجربه ثابت کرده شوهر ادم هر چقد از فامیل یا خانواده متنفرم باشه باز دیر یا زود سمتشون میره بس اصلا دخالتی نکن حرفی نزن که با تو دشمن بشن🌺

🌷خدایا شکرت🌷
شوهرم باعث  این رفتارشون اره اون میترسه پدرمادرش نخوانش .ولی داداش معتادشو که پدرشونو در میاره ...

باز خوبه شوهرت خودش پیش تو اقرار میکنه. همین واست کافی باشه. خب معلومه اگه این کارو کنین دیگه نیازی رو رفع نمیکنن. من خودم تنها قطع کردم رابطمو عاخه واسه من سر سوزن قدم خیر نبودن. فقط کندن از شوهرم و تلاش واسه بهم ریختن عقدم عروسیم

اندکی صبر،سحر نزدیک است...