2777
2789

من پدرشوهرم از دنیا رفتن مادرشوهرم تنها زندگی میکنن همسرم ایشون بیمه کردن ک دفترچه براش بگیره سنش رفته بالا راحت تر باشه برای کارهای درمانی همسرم نظامی دفترچه هم نیروهای مسلح هست حالا سوال من اینه ک فقط بیمه شدن یا خدایی نکرده اگ اتفاقی برای همسرم بیوفته ایشون هم از حقوق سهم دارن

برمحمدوآل محمد صلوات  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبق چیزی که میدونم نه فقط دفترچه دارن چیزی بهش نمیدن اما اگر پسر زودتر از پدر و مادرش فوت بشه دور از جون ی مقدار از دارایی هایش به مادر و پدرش میرسه اینو چون دیدم گفتم واسه پدر بزرگم اتفاق افتاده

یارانش خودش میگیره

خب نه فقط بیمه اس.

نگران نباش.

داداش منم مامانمو اینجوری بیمه کرد ک هزینه ازادش کمی گرون میافتاد برای مامانم‌ . 

همممون  ولی بویی از انسانیت نبردیم. اکثر مغزا زنگ زدس یا ژن خوک دارن بعضیا.....
پس چرا بعضی ها میگن حقوق با مادرشوهر نصف میشه

ببین ما بیمه نفت هستیم بعد خیلی ها حتی پدرشون هم زنده هست اومدن پدر و مادر رو تحت تکلف خودشون گذاشتن فقط بیمه هستن شامل هیچ چیزی نمیشن فقط بیمه ... الان شوهر شما هم همینه ولی نمی‌دونم چه موقع حقوق هم تعلق میگیره ... لابد شرایطدیکه هست 

اگه همسرتون خدایی نکرده اتفاقی واسش بیوفته هم ارث به مادر شوهرتون میرسه هم حقوق

چون بیمه اش کرده ببینید همسرم مادرشو تحت تکفل نگرفته البته خودش ک اینجوری میگه

برمحمدوآل محمد صلوات  
چ قانونی اون مرد خودش زن و بچه داره برا چی باید ب پدر مادرش بدن

والا الان خانواده مادرم همین مشکل رو دارم ، پدربزرگم زود فوت شدن ی مقدار از دارییش تعلق گرفته به مادرش که زنده بوده بعد الان مادره فوت شده همه عمه و عمو ها گفتن بدیم به خواهرمون که وضعش خوب نیست الان رسیده به عمه مامانم و عمه خانم فوت شدن الان رسیده به بچه هاش....شکایت و دادگاه... ای چیزا هست... واقعا قانون مسخره ای هست منم بدم میاد