الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شخصیت به پول نیست.مهم اینه دیگران در با ه منش معرفت انسان چی بگن وگرنه بانک پر پوله.مهم نباشه برات و خودتو دست کم نگیر
من مادری هستم از تبار لرستان🤩خدالایقم دونست بهم دوتا فرشته پاک داده که کل روزگارموباهاشون تقسیم کردم❤️خداشکرت بخاطر همسرم و گل دخترام😍توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونو داری😍#الله
مثلاً من با درآمد خودم یه ماشین خوب خریدیم .حالا مدام برام مثال میزنم که فلانی خونه ی پدرش هیچی نداشته شوهر کرده آدم شده.منم بارها جوابشو دادم یا کم محلش کردم .ولی اونقدر داره از حسادت میمیره که ول نمیکنه
هیچی برام مهم نیست کاری نمی کنم فقط اون اول ازدواج مهریمو پایین گفتم انگ بهم نزنن 5 سکه ست
البته ماعاشق شدیم
دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
من امسال چندین بار به رو م آورده .من نمیتونم قطع رابطه باهاشون بکنم ولی دیگه هر سری با مثالها ...
بهش بگو جدی چقد بد کاش همه مثل من عرضه داشتن خودشون براخوپشون ماشین بخرن،،شمام پشت مردم بد نکو گناسونو بشوری غیبت خوب نیست هر کی زندگی خودشو داره یا بگو فلانی اصلا اهل غیبت نیست چ زن خوبی یا بگو یه زنه پاش لب گوره سرش هی تو زندگیه مردمه کب قبلا چی بپد بعد چی شد برین بش باباااا
بهش بگو جدی چقد بد کاش همه مثل من عرضه داشتن خودشون براخوپشون ماشین بخرن،،شمام پشت مردم بد نکو گناسو ...
باورت میشه امشب بهش گفتم :اگر از درآمد خودش خریده که نوش جونت.قرار نیس زحمت بکشه بده پسر مردم بخوره .بعدشم بهش گفتم شما در مورد فلانی هم همینو گفتین .خداییش خیلی بده در مورد همه قضاوت میکنینداشت دیگه دعوامون میشد که من اومدم بیرون آشپزخانه
ولی خودم عصبی شدم دیگه .چرا ولم نمیکنه .اصلا چه فرقی براش میکنه که هی میگه