2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم ۳ ساله از دستش دادم. مجرد و تک دختر خیلیییی داغونم  انگار دیروز اتفاق افتاده   درد بی ...

عزیزم💔

من دوماهه براثر عمل تومور مغزی از دستش دادم وخودمو مقصر میدونم ای کاش عملش نمیکردم حتی خانواده م ملامتم میکنن

عزیزم💔 من دوماهه براثر عمل تومور مغزی از دستش دادم وخودمو مقصر میدونم ای کاش عملش نمیکردم حتی خانو ...

مادر منم تومور مغزی داشت ولی از نخوردن غذا  و حالت تهوع داروها بدتر لاغر شد  اون شب فوتش هیچ وقت فراموش نمیکنم کاش من زنده نبودم اون شب. من مادرم ۵۰ ساله ش بود سرحال بنده خدا ۵۵ کیلو وزن داشت خیلی به تغذیه  اهمیت میداد روغن خیلی داخل غذا نمیریخت هر روز سرخ کرده و گوشت نمیخوردیم  در کل مراعات میکرد. مادرمو بردیم تهران پیش دکتر خوب اتفاقی و با کمک خدا همون روز نوبت ویزیت دادن دکتری که باید از ماه های قبل نوبت میگرفتی خلاصه فرداش گفته بود بیا بیمارستان عرفان خصوصی دولتی مخای برو ۸ ماه دیگه. بابام گفت خصوصی بنده خدا ۲ روز رفت تهران به طور معجزه کاراش راه افتاد چه فایده جواب آزمایش آمد و گفت شیمی درمانی ۶ جلسه کرد و ولی بدنش ضعیف ترشد و منم بیچاره شدم خداشاهده ۳ ساله اعصابم خرابه غصه مخورم که همه مادر دارن الا من موقع فوتش کرونا آمد و ۳ شب فامیلا خوابیدن پیش ما رفت که رفت تنها تر شدم .نه تفریح نه سرگرمی نه خواهر نه بیرونی. درکت میکنم خدارحمت کنه. شما متاهل هستید؟

مادر منم تومور مغزی داشت ولی از نخوردن غذا  و حالت تهوع داروها بدتر لاغر شد  اون شب فوتش ه ...

مادرمنم متولد ۵۱بود تازه رفته بود تو پنجاه سالگی دقیقا ۵۵کیلو بود چندین دکتر بردمشم همه میگفتن عمل ،توده ی بطن سوم بودچاره ی جز عمل نبود ولی در ظاهر مادرم صحیح وسالم بود انگار نه انگار تومور داشت .من مجردم 

مادرمنم متولد ۵۱بود تازه رفته بود تو پنجاه سالگی دقیقا ۵۵کیلو بود چندین دکتر بردمشم همه میگفتن عمل ، ...

واای خدا شبیه همیم.  مادر منم اول گفتن چربی درش میاریم کلی عکس گرفت ولی در آخر چربی نبود.  آدم این موقع لال میشه قبول دارید. الان نمیدونم چی بگم که آروم بشید کاش بودن مادرهامون که الان تا این وقت شب بیدار نبودیم . کاش خواهر داشتم که دردم کمتر بود  کل کار های خونه گردن من  بخدا بریدم اون موقع خودمو لوس میکردم  موهامو میگفتم بباف یا برام قصه بگو خرس گنده هستم هااا ولی وابسته مادر بودم، مادر روشنی بخش خونه س کاش و کاش و کاش فقط باید تو این سن غصه بخورم دخترای دیگه میبینم شاد و سرحال و تفریح .من الان ۳ ساله شال مشکی میپوشم دلمم نمیاد یعنی حسشو ندارم .مادرم رفت حالت سردرگمی و بی کسی و بی پشتوانه بودن بهم داد حالت بلاتکلیفی و معلق بودن. مامانم هوامو داشت هوای همه البته. حاجی بود خیلی ساده و بی شیله پیله و دلسوز و نمازخون و هنرمند بدون اینکه کلاسی رفته باشه شلوارهای خونگی میدوخت، کوسن، دستگیره وخیلی چیزای دیگه، حتی تعمیر وسایل جزئی خونه  فقططط یک کلام حییف شد خیلییییی. قربان خدا یه سری آدمای بدجنس و حسود و زبان نیش دار، حال بهم زن ننگ جامعه  زنده هستن یه آدم پاک و معصوم زیر خاک. من به جنازه‌ مادرم دست زدم کلی صداش کردم برنگشت منم تنها گذاشت منم خجالتی و کم رو تو خریدن لباس زیر و اینچیزا ۳۰ سالمه هاااا ولی چه کنم اینجور بار آمدم مامانم میخرید برام . خدا نصیب گرگ بیابان نکنه بی مادری بیخواهری. شما خواهر دارید

واای خدا شبیه همیم.  مادر منم اول گفتن چربی درش میاریم کلی عکس گرفت ولی در آخر چربی نبود.   ...

عزیز دلم از همین الان منو خواهر خودت بدون با تمام وجودم میگم 

من متولد ۶۸م

خواهر هم دارم ولی مادر یک چیز دیگه س 

بزرگ خواهرام هستم 

شدم مثل تو کل خونه ومسئولیت رو دوشمه 

مادر منم مومن ومتدین بود محبوب همه هست 

کوچیک وبزرگ تو فراقش گریه کردن 

الان بابام داغونه وروز وشب گریه میکنه 

دیگه تحمل ندارم گریه هاشو ببینم

عزیز دلم از همین الان منو خواهر خودت بدون با تمام وجودم میگم  من متولد ۶۸م خواهر هم دارم ولی ...

کاش میشد سرکار برم سرگرم بشم کمتر کار تکراری و در و دیوار ببینم لااقل ۲ نفر میبینی حرفی میزنی به بهانه کار بیرون خانه میری و در کل دغدغه م کمتر میشه یکم سرگرم میشم بخدا امسال امتحان دادم آموزش پرورش ۱ نفر میخواست منم چی کار کنم زور زدم اگر تعداد بیشتر بود حتما قبول میشدم رتبه م بد نشد.  با این همه کار نشد خوب و کافی بخونم از یه ورم هواسمم ۱۰۰۰ جاس تمرکزم ندارم . هر ثانیه مامانم تو ذهنمه  نه شادی  نه خوشی هیییچ.  مردا دردشون کمتره سعی کن پدرتو سرگرم کنی مثلا بگو از قدیم تعريف  کن برام از مجردی از گذشته ها  هواسشو پرت کن البته الان نمیشه اگرم حوصله و حال و دمق دارید هفته ۱ بار پیاده رویی برید یا پدرتو بفرست پارک پدر من نمیره . فداتشم خواهر گلم زنده باشی. راستی اهل کجایی

کاش میشد سرکار برم سرگرم بشم کمتر کار تکراری و در و دیوار ببینم لااقل ۲ نفر میبینی حرفی میزنی به بها ...

خوزستان ساکن اهوازم 

یک‌جورایی فعال اجتماعی هم محسوب میشم 

دانشجوی کارشناسی زبان وادبیات عرب هم هستم 

برادر داری؟زن برادری 

پدرتون چی ؟

خوزستان ساکن اهوازم  یک‌جورایی فعال اجتماعی هم محسوب میشم  دانشجوی کارشناسی زبان وادبیات ...

فقط یک برادر  دارم ۲ سال ازم بزرگتره.  پدرمم ۶۰ ساله ش. منم هستم  کلا ۳ نفر شدیم. موفق باشی آبجی  امیدوارم دیگه غم و غصه ای تو زندگیت نبینی امیدوارم همیشه سلامت و موفق باشی غرق در خوشی و خنده. منم ارشد دارم. خدا کنه خدا نگاهی به ما بندازه یه جورایی دستمون تو جیبمون بره جهت سرگرمی که از این حال و هوا در بیایم.  آبجی دیگه برم بخوابم دلم درد میکنه.  مواظب خودت باش.  راستی من چند ماه پیش  غذا  درست میکردم زودپز  عجله کردم درشو باز کردم یهویی آب جوش و عدس ریخت رو زانو پام خیلی درد کرد و گریه کردم  کلی طول کشید خوب شد حالت خون مانند و آب پس داد خسته شدم از بس پامو نمیتونستم جمع کنم حمام کردن هم به سختی با اون حالم همچنان غذا  هم میپختم  ۱ ماه پیشم دندون عقل کشیدم درد کرد پارسالم ۱ دندون عقل دیگه  تابستان امسالم  اولین بار بود کرونا گرفتیم و سرم برای اولین بار زدم  من بعد فوت مامانم خیلیی بلا سرم اومد بخدا خیلی دلم برای خودم میسوزه خیلیی گناه دارم دست تنها و داغون و بیکار و اتفاقات دور و برم.ببخشید پرحرفی کردم کسی ندارم حرف بزنم باهاش  خودمو سرگرم نی نی سایت یا یوتیوب میکنم که اونم فیل تر شده شانس من . امیدوارم حالمون زود زود خوب بشه   الهی فقط خنده و خوشی تو زندگی هامون باشه ، الهی همیشه سلامت باشیم  آمین. 

فقط یک برادر  دارم ۲ سال ازم بزرگتره.  پدرمم ۶۰ ساله ش. منم هستم  کلا ۳ نفر شدیم. موف ...

عزیز دلمی 

قوی باش وتوکل به خدا کن 

منم برات بهترین ارزو میکنم 

منم فقط چند روزه اومدم نی نی سایت فعلا زیاد بلد نیستم توش فعالیت کنم ،شبت بخیر خواهرم