2777
2789

واسه همه پیش میاد...طرف بایدبدونه چطوری بحران وپشت سربزاره

نصبح که توچشمای توخیره میشم زندگی تازه شروع میشه برام....من ازباتوبودن به خداسردنمیشم تن تومثل آتیشه برام...تواین اتاق پیچیده عطرتن توبیابازم من وبه آغوشت بگییر...دوست دارم وقتی که نزدیک منی اسمم وآروم زیرگوشم بگیی....دسست من نیست توعزیزجونمی خودت نمیدونی همه بودونبودمی دستت من نیست ای عششق ستووودنیییی🥰🥰🥰تومراجان وجهانی تاابدویک روز برایی منی مال منی سندت شیش دنگه مال خودمه باهرکی ام مشکل داره میجنگم 😎😎😎😘😘

دعوا متاهلی یا مجردی؟

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یبار عمم با شوهرش دعواش افتاد این دوتا عین ملخ ب جون هم افتادن حالا میخوایم جداشون کنیم هم کنده نمیشن ازهم لعنتیا دوساعت دیگه عین خیالشون نیست باهم میگن ومیخندن اینجاست ک میگن زن وشوهر دعوا کنن ابلهان باور کنن😂😂😂

قبل از اینکه حرفیو به کسی بزنی به خودت بزن اگه دردت اومد لال شو🤫
خانوادگی  مادر و پدر با دایی و زندای و ...  زن و شوهری نه

اهان فامیلی

دعوا نداشتیم ولی قهر چرا

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
دعواهای خانوادگی اخر وعاقبت خوشی نداره باعث بدبخت میشه 

چرا بعضی ها دعوا رو تا فامیل راه میندازن و باعث دوری بقیه میشن ؟

چرا بعضیا الکی سخونک میزنن تا آتیش زیر خاکستر گر بگیره ؟

چون مریضن وگرنه چطوری میشه از دعوای دیگران لذت برد 

دلم شکست 

داییم دلمو شکوند ، دل مامانم رو شکوند 

زندایی اون وسط داشت ذوق میکرد و کلی بد بیراه گفت 

چرا باید از کسی که در حقش خوبی کردیم توهین بشنویم ؟

از شدت فضولی شون هستش دخالت میکنن بعد میگن ماکاری نداشتیم ک

اره 

چرا بنزین رو میریزن و در میرن !

آدم نمیدونه بگه خدا لعنتشون کنه که نمیزارن بریم خونه ی مامانجون و آقاجونم یا هیچی نگه !