2777
2789

دوستی که از بچگی با هم بزرگ شدیم و صمیمی‌ترین آدم زندگی‌ام بود یه روز زنگ زد بهم و گفت: دست از سر شوهرم بردار! 

من بعدها فهمیدم نشانه‌هایی که از شک در وجودش می‌دیدم اصلا طبیعی نبوده و شروع حرکت به سمت یه اختلال جدی روانی بوده... اختلالی که نقطه‌ی پایان دوستی ما و بهم ریختن زندگی‌اش شد. 

لطفا حضور "شک" رو چه در خودتون و چه در اطرافیان‌تون جدی بگیرید. قبل از اینکه به اختلال پارانوئید تبدیل بشه.

این نشانه هارو در خودتون یا اطرافیان‌تون می بینید؟ اگر جواب‌تون مثبته، مراجعه به روانپزشک می‌تونه از پیشرفت یه اختلال جدی جلوگیری کنه. 

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیرم میشه بگی چطور درمان شدی؟ با دارو؟ اگه اره ، ایا هنوزم به مصرف دارو داری ادامه میدی و خوب هست ...

بله دارو مصرف میکنم و هنوز. هم ادامه میدم به من قرص ریسپردون دو میلی داد. که الان یک میلی میخو م

چه مطالب خوبی دارید ممنون

من خیلی سعی در کمک به این کاربر داشتم و اکثر کاربرانی هم که تاپیکاشو میخونند میخواند کمکش کنند ولی نمیپذیره 

اگه میتونید کمکش کنید

تمام این کاربری ها که تگ میکنم متعلق به یک نفره البته بازم کاربری داره که من اتفاقی این چند تا رو دیدم و بالغ بر دو هزار تاپیک زده تا الان که من گذرا دیدم، تازه من زیاد نی نی سایت نمیام و اتفاقی دیدم اینا رو

@مهتاب_کوچولو_من  

@مهنا_بهار  

@سکوت_بهتر  

@برگ_ریزان_پاییز  

@باران_بهاره  

ᓘـُنُڪ آטּ قُمـــار بازے ڪِــہ بِباᓘـت آنچِـہ بوבش
چه مطالب خوبی دارید ممنون من خیلی سعی در کمک به این کاربر داشتم و اکثر کاربرانی هم که تاپیکاشو میخو ...

متاسفانه وقتی مشکل حاد بشه دیگه فرد نمی پذیره که مشکل داره . بخاطر همین باید با دیدن کوچکترین نشانه‌ای در فکر درمان بود

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊
همسر من اینجوریه😔😔

متاسفم.  می‌دونم که خیلی شرایط سختی هست. خودشون قبول دارن مشکل دارن یا نه؟

متاسفانه وقتی مشکل حاد بشه دیگه فرد نمی پذیره که مشکل داره . بخاطر همین باید با دیدن کوچکترین نشانه‌ ...

من تاپیکاشو میبینم خیلی براش ناراحت میشم

ولی تخصص کمک کردن ندارم 

من تاپیکاشو میبینم خیلی براش ناراحت میشم ولی تخصص کمک کردن ندارم 

منم رفتم یه بخشی از تاپیک هاش رو دیدم، خیلی‌ها بهش گفتن که مشکل داره ولی ظاهرا نمی پذیره. دوست من هم دقیقا به این مرحله رسید که دیگه هیچ حرف درستی رو از کسی نمی پذیرفت. 

منم رفتم یه بخشی از تاپیک هاش رو دیدم، خیلی‌ها بهش گفتن که مشکل داره ولی ظاهرا نمی پذیره. دوست من هم ...

حالا درمان اینجور افراد چیه؟ با گفت و گو و تراپیست عادی رفع میشه یا درمان دارویی نیازه؟

پدر شوهر منم خیلی خفیف پارانویا داره، ولی جایگاه اجتماعی بالایی داره و اصلا برای خودش عار و ننگ می‌دونه مراجعه به تراپیست رو

البته فقط همسرشو آزار میده(مخصوصا تو حجاب و ارتباطات) نه بقیه رو

حالا درمان اینجور افراد چیه؟ با گفت و گو و تراپیست عادی رفع میشه یا درمان دارویی نیازه؟ پدر شوهر من ...

هم روان درمانی میخواد و هم دارودرمانی. به شدت بیماری هم بستگی داره البته. متاسفانه همسر یه فرد پارانوئید بیشترین آسیب رو می‌بینه. 

هم روان درمانی میخواد و هم دارودرمانی. به شدت بیماری هم بستگی داره البته. متاسفانه همسر یه فرد پاران ...

ممنونم لطف کردید