2777
2789
عنوان

بدترین کاری که از مهمونتون دیدین چی بوده؟🙄🙄😊

| مشاهده متن کامل بحث + 1221 بازدید | 45 پست
وقتی سرکار بودم تو فریزرم نگا کرده بود .وقتی ریخته بود بهم بسته ها رو فهمیدم.همه جارو گشته بود

😖😖😖

آرزومیکنم واسه هرکی این امضا رو میخونه😍 وقتی دلتون پر غمه🥺    خداوند سورپرایزتون کنه واون چیزی که مدتها منتظریشین روبهتون عنایت کنه💌  واون لحظه گریه کنین گریه اییی غرق در خوشی   که خنده جوابگوی این حد از خوشحالی نباشه🙏

مثلا من مهمون داشتم خواهر کوچیکمم که کلاس دومه پیشم بود بعد از اینکه مهمونا رفتن میگفت آبجی فلانی وقتی میرفتی آشپزخونه میرفت دراوراتو باز میکرد یا مثلا مهمون داشتیم میگفت رمز گوشیتو باز کن یکم بگردیم توش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی مهمون داشتم پکیج رفتارهای زشت بود 

1 شپش داشت 

2 شب نمیخوابیدن ما خسته میشدیم میرفتیم تو اتاق اونا تا صبح از خودشون پذیرایی میکردن 

3نسکافه رو ریخت روی فرش با ملافه ای ک شب مینداختیم رومون پاک کرد 

4 ی وعده میگو گذاشتیم جلوشون گف من کرم نمیخورم 

و و و 

وای نگووو یادم انداختی 🤢

دست زدداخل دماغش بعدتوی آشپزخونه خواست کاری انجام بده اومد همون دست روزد به دره مایع ظرفشویی خوب مالیدش بهش بعددستش روشست😩😩😩🤢🤢🤢🤮🤮هیچوقت یادم نمیره 

یکی از وسایل خونمون شکسته بود و توان مالیشو نداشتیم عوض کنیم. مدام اون وسیله ی شکسته رو تکون میدادن ...

واسه منم اتفاق افتاده خدایی بعدش خندیدنشون مثه اره برقی رو تن آدمه

آرزومیکنم واسه هرکی این امضا رو میخونه😍 وقتی دلتون پر غمه🥺    خداوند سورپرایزتون کنه واون چیزی که مدتها منتظریشین روبهتون عنایت کنه💌  واون لحظه گریه کنین گریه اییی غرق در خوشی   که خنده جوابگوی این حد از خوشحالی نباشه🙏
امروز اومدن خونه مون ب غذای مامانم میگفتن نمیدونم دلم مون بشه بخوریم یا نه بعدش اومدن اتاق مون‌نگاه ...

😦😦

ماهم یه سری مهمون داشتیم میخواست بشینه چادر انداخت زیرش 

خونه ی خودش حالا بازارشامه

اینکه مهمان از طرف خودش مهمان دعوت کنه. مثلا زنگ بزنی ۱۰ نفر دعوت کنی بیان ببینی ۱۵ نفرن مهمان بگه ب فلانی هم گفتم بیاد دور هم خوش بگذره  

مهمان راه دور برای مسافرت بجا هتل بیاد ۱۰ روز اتراق کنه با زن و بچه قشنگ بگردن واسه نهار شام بیان بخورن باز برن بگردن بهشون خوش بگذره سال بعد دست۱۰ نفر دیگم میگیرن میان چتر میشن😐

عید مهمان داشتیم ۱۲ روز ۶ نفر بودن خونمون دیگه واقعا خسته شده بودیم زنگ زدن ب پسر و عروسشون که دست بچه ها رو بگیرید بیاید اینجا آبوهوا خوبه عالیه خوش میگذره دور هم اونا میگفتن نه اینا اصراررررر ک بیاید😐

اینکه یکی اومده بود خونمون، در یخچال رو باز می‌کنه میگه ببینم چیا دارین. یا اینکه یکی میاد مهمونی ب ...

ازعمق وجود درک میکنم👋👋🙃🙃🙃