2777
2789

من ۴روز از موعدم گذشته  بی بی مثبت ولی از دیشب زیر دلم گاهی درد میگیره هرباری یه طرفش  مثل درد پریودیه ولی یک دقیقه هم نمیشه ول میکنه لانه گزینی هست یعنی

کسی تجربه داره؟؟؟

تاریخ۱۴۰۱/۱۰/۱۹جواب آزمایشم مثبت شدانشالله قسمت همه چشم انتظارا این لحظه قشنگ😭😍خدایاصدهزار مرتبه شکرت🥲

اره من اینجوری بودم 

هنوزم باورم نمیشه که یک قلب ❤️ درونم تاپ تاپ می‌کنه من به فدای هر ضربان قلبت روز پنجشنبه دهم آذر ماه سال ۱۴۰۱ ساعت نه صبح بی بی چک من مثبت شد برای اولین بار؛ خدای من این قلب کوچولو تموم دنیای منه خودت مراقبش باش دوستتدارم ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد طول میکشه 

چی عزیزم؟ 

هنوزم باورم نمیشه که یک قلب ❤️ درونم تاپ تاپ می‌کنه من به فدای هر ضربان قلبت روز پنجشنبه دهم آذر ماه سال ۱۴۰۱ ساعت نه صبح بی بی چک من مثبت شد برای اولین بار؛ خدای من این قلب کوچولو تموم دنیای منه خودت مراقبش باش دوستتدارم ❤️
این درد لانه گزینی که تموم بشه،

من که الان سه ماهمه هنوز این درد پریودی رو دارم  حس می‌کنی الان میخوای پریود بشی ولی نه خبری نیست الحمدلله فکر نکنم قرارع تموم بشه 

من که الان سه ماهمه هنوز این درد پریودی رو دارم  حس می‌کنی الان میخوای پریود بشی ولی نه خبری نی ...

خب پس همیشگیه من فکر کردم برا لانه گزینیهچانشالله بارداری سالمی داشته باشی و بادل خوش بغلش بگیری نی نی رو😍🤗

تاریخ۱۴۰۱/۱۰/۱۹جواب آزمایشم مثبت شدانشالله قسمت همه چشم انتظارا این لحظه قشنگ😭😍خدایاصدهزار مرتبه شکرت🥲
خب پس همیشگیه من فکر کردم برا لانه گزینیهچانشالله بارداری سالمی داشته باشی و بادل خوش بغلش بگیری نی ...

قربونت عزیزم انشالله شماهم نی نی داشته باشی تو دلت 😍

قربونت عزیزم انشالله شماهم نی نی داشته باشی تو دلت 😍

انشالله شنبه مبرم آزمایش

توروخدا دست بزار رو شکمت خدارو قسم بده به اون طفل پاک تا منم باشم خسته شدم یساله اقدامم🥲🥲🥲

انشالله شنبه مبرم آزمایش توروخدا دست بزار رو شکمت خدارو قسم بده به اون طفل پاک تا منم باشم خسته شدم ...

فداتبشم حتما  بچه من تاخالا برای هرکس دعا کرده خدا روشو زمین ننداخته برات حمد میخونم انشالله که بارداری

فداتبشم حتما  بچه من تاخالا برای هرکس دعا کرده خدا روشو زمین ننداخته برات حمد میخونم انشالله که ...

ای جونم عزیزم😍😍🤗🤗

ممنونم ازت خوش قلب مهربونم🥲❤️