من ۴روز از موعدم گذشته بی بی مثبت ولی از دیشب زیر دلم گاهی درد میگیره هرباری یه طرفش مثل درد پریودیه ولی یک دقیقه هم نمیشه ول میکنه لانه گزینی هست یعنی
کسی تجربه داره؟؟؟
تاریخ۱۴۰۱/۱۰/۱۹جواب آزمایشم مثبت شدانشالله قسمت همه چشم انتظارا این لحظه قشنگ😭😍خدایاصدهزار مرتبه شکرت🥲
هنوزم باورم نمیشه که یک قلب ❤️ درونم تاپ تاپ میکنه من به فدای هر ضربان قلبت روز پنجشنبه دهم آذر ماه سال ۱۴۰۱ ساعت نه صبح بی بی چک من مثبت شد برای اولین بار؛ خدای من این قلب کوچولو تموم دنیای منه خودت مراقبش باش دوستتدارم ❤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هنوزم باورم نمیشه که یک قلب ❤️ درونم تاپ تاپ میکنه من به فدای هر ضربان قلبت روز پنجشنبه دهم آذر ماه سال ۱۴۰۱ ساعت نه صبح بی بی چک من مثبت شد برای اولین بار؛ خدای من این قلب کوچولو تموم دنیای منه خودت مراقبش باش دوستتدارم ❤️
من که الان سه ماهمه هنوز این درد پریودی رو دارم حس میکنی الان میخوای پریود بشی ولی نه خبری نیست الحمدلله فکر نکنم قرارع تموم بشه
خب پس همیشگیه من فکر کردم برا لانه گزینیهچانشالله بارداری سالمی داشته باشی و بادل خوش بغلش بگیری نی ...
قربونت عزیزم انشالله شماهم نی نی داشته باشی تو دلت 😍
انشالله شنبه مبرم آزمایش توروخدا دست بزار رو شکمت خدارو قسم بده به اون طفل پاک تا منم باشم خسته شدم ...
فداتبشم حتما بچه من تاخالا برای هرکس دعا کرده خدا روشو زمین ننداخته برات حمد میخونم انشالله که بارداری