2777
2789
عنوان

رانندگی بدون گواهینامه

1218 بازدید | 21 پست

سلام دوستان،رانندگی کردن بدون گواهینامه که خودم درصورت نیاز میرونم،سنمم ۱۷ هست،چه مشکلی درست میکنه؟ اگه جایی نزنم و با احتیاط رانندگی کنم !؟!؟!؟!؟!

اگه کسی احتیاط نکنه و اون بهت بزنه بازم مقصر تویی ‌اشکالش اینه😐😐

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه کسی احتیاط نکنه و اون بهت بزنه بازم مقصر تویی ‌اشکالش اینه😐😐

نه اینطوری نیست.اگه مقصر نباشه نهایت جریمه میشه.ولی اگه کسی طوری بشه و مقصر باشه واویلاست

کاربر آقا.چرا از سایه های شب بترسم.تو خورشید رو به دست من سپردی.

نه اینطوری نیست.اگه مقصر نباشه نهایت جریمه میشه

کسی که گواهینامه داره و همراهش نیست پدرشو درمیارن .کلی میگما. نه تصادف.جریمه هم میکنن .

وای به اینکه بدون گواهی بزنی به جایی یا کسی یا حتی کسی بهت بزنه من اینطور میدونم .و حتی به عابر بزنی بمیره حکم قصاص داره متاسفانه

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲
کسی که گواهینامه داره و همراهش نیست پدرشو درمیارن .کلی میگما. نه تصادف.جریمه هم میکنن . وای به اینک ...

بله اگه مقصر باشی که هیچی داغونی .تازه بیمه هم چیزی نمیده

کاربر آقا.چرا از سایه های شب بترسم.تو خورشید رو به دست من سپردی.

نه اینطوری نیست.اگه مقصر نباشه نهایت جریمه میشه.ولی اگه کسی طوری بشه و مقصر باشه واویلاست

ولي اول پليس چك ميكنه ك دو طرف گواهينامه دارن يا نه

بدون گواهينامه دردسر داره

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

از كجا ميدوني تصادف نميكني؟

همه وقتي سوار ميشن فكر ميكنن تصادف نميكنن ولي كي خبر داره اخه

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
ی سوال  گواهینامه موتور به دختر میدن؟

من ی کلیپ دیدم دختر ایرانی تو آمریکا گواهی بین المللی موتور داشت پلیس ایران تو تهران گفت شما حق موتور سواری ندارین.چه برسه تو ایران بیان گواهی موتور سواری بدن .مگه خوابشو ببینیم متاسفانه☹☹