mahdi2006 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/09 تعداد پست: 85 عنوان رانندگی بدون گواهینامه 1218 بازدید | 21 پست سلام دوستان،رانندگی کردن بدون گواهینامه که خودم درصورت نیاز میرونم،سنمم ۱۷ هست،چه مشکلی درست میکنه؟ اگه جایی نزنم و با احتیاط رانندگی کنم !؟!؟!؟!؟! 1401/10/14 | 21:31 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
positiveenerji عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 3197 اگه کسی احتیاط نکنه و اون بهت بزنه بازم مقصر تویی اشکالش اینه😐😐 🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲
آقامهدی64 عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 2966 اگه کسی احتیاط نکنه و اون بهت بزنه بازم مقصر تویی اشکالش اینه😐😐 نه اینطوری نیست.اگه مقصر نباشه نهایت جریمه میشه.ولی اگه کسی طوری بشه و مقصر باشه واویلاست کاربر آقا.چرا از سایه های شب بترسم.تو خورشید رو به دست من سپردی.
positiveenerji عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 3197 نه اینطوری نیست.اگه مقصر نباشه نهایت جریمه میشه کسی که گواهینامه داره و همراهش نیست پدرشو درمیارن .کلی میگما. نه تصادف.جریمه هم میکنن .وای به اینکه بدون گواهی بزنی به جایی یا کسی یا حتی کسی بهت بزنه من اینطور میدونم .و حتی به عابر بزنی بمیره حکم قصاص داره متاسفانه 🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲
آقامهدی64 عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 2966 کسی که گواهینامه داره و همراهش نیست پدرشو درمیارن .کلی میگما. نه تصادف.جریمه هم میکنن . وای به اینک ... بله اگه مقصر باشی که هیچی داغونی .تازه بیمه هم چیزی نمیده کاربر آقا.چرا از سایه های شب بترسم.تو خورشید رو به دست من سپردی.
_armita_ عضویت: 1400/07/14 تعداد پست: 1500 پسر منم ۱۷ سالشه بدون گواهینامه داره رانندگی میکنه به حرف گوشش نمیکنه انقد که فضای مجازی خيليا رو بزرگ کرد شيرِ مادر نکرد 🥀
purple_rainbow عضویت: 1401/08/29 تعداد پست: 3543 چه کاریه یه سالم صبر کن گواهینامه بگیر . به ریسکش نمی ارزه . اتفاق یه لحظه اس
کاربرخیلی_قدیمی عضویت: 1401/07/24 تعداد پست: 1296 پسر منم ۱۷ سالشه بدون گواهینامه داره رانندگی میکنه به حرف گوشش نمیکنه چقدر شل و ولین. چطو حساب نمیبره
nazaninzahra79 عضویت: 1392/11/04 تعداد پست: 83706 بدبخت شدنت مبارک لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.
tarkhon عضویت: 1397/08/13 تعداد پست: 17688 نه اینطوری نیست.اگه مقصر نباشه نهایت جریمه میشه.ولی اگه کسی طوری بشه و مقصر باشه واویلاست ولي اول پليس چك ميكنه ك دو طرف گواهينامه دارن يا نهبدون گواهينامه دردسر داره تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
tarkhon عضویت: 1397/08/13 تعداد پست: 17688 از كجا ميدوني تصادف نميكني؟همه وقتي سوار ميشن فكر ميكنن تصادف نميكنن ولي كي خبر داره اخه تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
آقامهدی64 عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 2966 ولي اول پليس چك ميكنه ك دو طرف گواهينامه دارن يا نه بدون گواهينامه دردسر داره اگه مقصر نباشه فقط جریمه داره. کاربر آقا.چرا از سایه های شب بترسم.تو خورشید رو به دست من سپردی.
positiveenerji عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 3197 ی سوال گواهینامه موتور به دختر میدن؟ من ی کلیپ دیدم دختر ایرانی تو آمریکا گواهی بین المللی موتور داشت پلیس ایران تو تهران گفت شما حق موتور سواری ندارین.چه برسه تو ایران بیان گواهی موتور سواری بدن .مگه خوابشو ببینیم متاسفانه☹☹ 🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲