سلام دوستان ی بار دیگه تخفیف خیلی ویژه گذاشتم ک ازم خرید کنید اگه دقت کنید متوجه میشید ک قیمت لباسا بیشتر ازینی هس ک گذاشتم.. اماچون توو کمدم جا ندارم برا لباسا.. و هم اینکه فعلا ب مبلغش نیاز دارم.. دوستانم لباسام درسته تگ ندارن اما واقعا نو هستن. اگه یکجا ازم خرید کنید باز هم تخفیف میدم و ارسال رایگان.. مرسی. راستی تعویض ندارم دوستان در صورت آنلاین نبودن با شماره 09119172732 ت بگیرید شلوار دمپا گشاد کاملا نو ک فقط خریدم اما نتونستم روشن بپوشم :( سایز 42 و چون کش میاد 44 ریز رو هم ساپورت میکنه . 80 خریدم اما آخرش 45 میفروشم.. ( تخفیف ویژه : 38 تومان ) .......... تونیک یا مانتو جلو بسته مارک زارا یه هفته پیش مامانم برام گرفت یک ساعت پوشیدم دیدم من اهل جلو بسته نیستم.. و برام گشاد هم بود.. 63 خریدم اما چون یک ساعت پوشیدم، 40 میفروشم (تخفیف ویژه : 30 تومان) سایز 42 تا 44 فروخته شد .... این تاپ کاملا نو ..چون بازه نمیتونم بپوشم.. ولی دوسش داشتم .. 13 ت (تخفیف ویژه: 7000 تومان) ... تونیک کاملا نو channel : یادمه 60 خریدم اما 30 میفروشم.. سایز 40 تا 44 (تخفیف ویژه: 23000 تومان) ... اینم خیلی دوسش داشتم ولی اندازم نیست.. تونیک : روش سایز زده xxxl اما من فک میکنم از 42 تا 46 ریز.. ولی اگ خواستین براتون اندازه میزنم.. یک بار پوشیدم:50 خریده بودم 35 ت میفروشم. (تخفیف ویژه: 25000 تومان) فروخته شد ..... این تونیک هم : سایز مدیوم هست اما تا 42 مناسبه.. مناسب پاییز و زمستان هست.. ییک ساعت پوشیدم 45 خریدم اما 25 تومان میفروشم تخفیف ویژه: 18000 تومان ........... اینم ی تونیک قشنگه، کاملا نو. اینم مامان خرید ک یه بار برا پرو پوشیدم اما دیگه نپوشیدم چون یکی شبیهشو دارم..مناسب پاییز و زمستان این لباس توو تن خیلی نازه.. قیمت : ق55 خرید بوده اما من ت 40 میفروشم به سایز 40 و 42 .. (تخفیف ویژه: 30 تومان) ... یه تونیک یا مانتوی پاییزه هم دارم ک کاملا نو هست .. قیمت 23 تومان (تخفیف ویژه: 19 ت ) .
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
این لباس مجلسی رو من پارسال برا عروسی دخترداییم دوختم اما متاسفانه داییش فوت شد و عروسیشون یک سال عقب افتاد.. منم بعد ازون ک باشگاه رفتمو لاغر شدم . حتی یکبار هم این لباس رو نپوشیدم. :( ولی خیلی دوسش دارم.نمیشه ک تنگش کنم. ب اینکه لباسم کاملا نو هست شک نکنید. لباس باز هم نتونستم هیچوخ بپوشم.. اشتباه کردم دوختمش ولی خوشم میاد ازش لباسم رو یه مزونی دوختم ک واقعا کاراش شیکه.. دو سه نفری از من قبلا لباس خریدن و کاملا راضی بودن. خیلی توو تن شیکه.. آستینشم باز میشه. توو عکس، توو گیره گذاشتم تا وایسه.. سایز لباس: ب سایز 44 ک مطمئنم میخوره 46 هم فک کنم اگ کسی خواست لطفا بگه تا اندازه بزنم ببینم اندازه هست یا نه دوستان قیمت لباسم واقعا منصفانه هست: 200 هزار تومان امروز تخفیف دادم 160 هزارتومان. هزینه پست رایگان