2777
2789

سلام خانما

وقتتون بخیر

ماه پیش انتقال جنین انجام دادم بعد افت بتا داشتم   دو روز قبل  لک بینی داشتم الان دو روز خونریزی

روز اول  خونریزیم شدید و لخته بود  امروز خونریزیم ب رنگ قهوه ای و ی تیکه  ب اندازه دو بند انگشت    دیدم و الان خون قهوه ای 

الان کامل دفع شده  رنگ قهوه ای طبیعیه؟

لطفا راهنمایی کنید

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید بری آزمایش بدی به رنگ خون نمیشه تشخیص داد

من کسی رو میشناسم از اول بارداریش دچار خونریزی شدید طوری که مجبور شدن بهش خون تزریق کنن، اما بچه سالمه و وزنگیری خوبی هم داره ،انشاالله ماه آینده بچش به دنیا میاد

سلام عزیزم شما میرین کلینیک رویان تهران و هزینه هاش چجوری همون ویزتشو دگ هر چنده روزی مگن بیا چون من ...

سلام عزیزم اره رویان تهران.‌‌ .. برا من حدودا ۳۰تومن شد  ددباره براانتقال مجدد باید برم   روز اول ک رفتم  برا اشکیل پرونده دیگ نرفتم تا روز سوم پری ک برا ازمایش و  سونو بعد اون ی ماه دیگش رفتم برا دارو تخمک کشی بعد سه ماه رفتم  انتقال

ویزیت دکتر ۶۱

سونو ۶۱

کارشناس۲۳

ازمایشم ۱۲۰۰

البته واسه من همش ازاد

داروهام گرون بود

سلام عزیزم اره رویان تهران.‌‌ .. برا من حدودا ۳۰تومن شد  ددباره براانتقال مجدد باید برم   ...

اها انشالا ک همین انتقالت باردار بشی عزیزم بیمه روستایی قبول نمیکنن دولتی یا ازاده....  رفت امدش چجوری چند بار باید تویی ماه بری کلینیک 

اها انشالا ک همین انتقالت باردار بشی عزیزم بیمه روستایی قبول نمیکنن دولتی یا ازاده....  رفت امد ...

ن عزیزم بیمه  روستایی قبول نمیکنن

حالت نیمه دولتیه

بستگی بطرف و مشکل داره رف وامد