2777
2789

امشب دل من هوس رطب کرده

نمیدونم چرا تو سرم پلی شد

یکبار برای همیشه دوس پسر نامزد نیس،شوهر عقدی نامزد نیست دوران عقد میگن به بعد از عقد نه نامزدی 🥴نامزد یعنی خانواده دور هم جمع شدن با مهمونی یا بی مهمونی،رسما اعلام شده این دو نفر نامزد هستن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امشب دل من هوس رطب کرده نمیدونم چرا تو سرم پلی شد

امضات👌

جناب دکتر نوشته: « سال۶۰ رئیس‌جمهور خائن فرار کرد! ‏رئیس‌جمهور جدید ‌ #ترور⁩ شد،رئیس قوه‌ قضائیه و نخست‌وزیر ترور شدند،‌ #رجوی⁩ جنگ مسلحانه شهری راه انداخت و خرمشهر در اشغال صدام بود اما نظام سقوط نکرد. ‏اونوقت سال ۱۴۰۱ میخوان با امثال ‌ #علي_كريمي⁩ و گلشیفه فراهانی و دوست پسر و دوست دختراشون ‌ براندازی⁩ کنن»پاسخ به دکتر مزبور: یک: بسیار از این سخت‌ترش هم با پشتوانه‌ی مردمی امکان دارد. هیچکدام از این نامبرده‌ها از رجوی گرفته تا ‌صدام، همراهی مردم را نداشتند.امروز، مردم ایران همراه شما نیستند. خودتان این را خیلی بهتر از ما می‌دانید.دو: اگر جرات دارید نتایج نظرسنجی‌های خودتان و تحقیقات کمّی و کیفی حاصل پروپاگاندای خودتان را منتشر کنید. باز هم خودتان بهتر از همه می‌دانید پایگاه مردمی‌تان چه در خاک غلتیده پایگاهی است.سه: رفراندوم پیشکش! چهار: جمعیت آن سال‌ها، ۳۵میلیون بود و به گفته‌ی خود شما ۹۸٪ با شما بودند!!در انتخابات اخیر ( انتصابات رییسی) ، از جمعیت ۸۵میلیونی، باز هم به گفته‌ی خودتان، فقط ۴۸ درصد در انتخابات! شرکت کردند. اگر آمار دروغ خودتان برای خودتان باورپذیر باشد، باز هم خودتان می‌دانید کف‌گیر به کجایتان خورده.‏پنج: مردم با این اسامی که نام بردید، به فکر براندازی نیستند. خودشان برای براندازی شما از کافی، کافی‌تراند.شش: آن موقع محسن رضایی هنوز عملیات فریب را لو نداده بود و جوانان به خباثت «خدعه‌ کردم» شما پی نبرده بودند و گمان می‌کردند برای شما ایران اهمیت دارد.هفت: جرات دارید، بدون توپ و تانک و نفربر، جلوی مردم رجز بخوانید. تغییر این رژیم حتمی است.دیر یا زود دارد اما سوخت و سوز ندارد.

استارتر قرص رطبه چیه با رطب ربطی دارن بهم؟

لطفا قبل از اینکه درخواست دوستی بدید اول اون کامنتی که دیدید و بخاطرش درخواست دادید رو لایک کنید بعد درخواست دوستی بدید در غیر اینصورت درخواست دوستی رو قبول نمیکنم پیشاپیش عذرخواهی میکنم❤

قرص رطبه چیه از کجا گیر میاد اگه خوبه منم بخورم

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 
نمیدونم والا گیاهیه میگن برا اشتها خوبه منم امروز خریدم ۷۹ تومن

از داروخانه یا عطاری

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 

عزیزم گین اپ و کینگ فت تضمیمی دارم گلم اشتهاتو باز میکنه و چاقت میکنه راضی نبودی بعد دو روز پس میگیرم

انواع محصولات چاقی و لاغری وپوست برای اطلاع از قیمت و مشاوره در واتساپ یا روبیکا و... پیام بدید09399454750