2777
2789
عنوان

میخوام بهش بفهمونم عوقم می‌گیره میبینمش

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 21 پست

منم همین مشکلو با جاری جدیدم دارم... ذات کثیفش رو قبل ازدواج دیدم و اصلا نمی تونم فراموش  کنم...

بخدا می بینمش معده درد  میگیرم🤢

اصلا اصلا تو عمرم این حجم از تنفر سابقه نداشته... به همسرم میگم میگه حق داری همه ازش بدشون میاد... ولی همه پشتش حرف میزنن جلوش قربون صدقه ش میرن... ولی من اصصصصلا نمی تونم حسم و پنهون کنم😭

اول برای حال دلم و دلت یه صلوات بفرستید...{الهم صل علی محمد و آل محمد}...دوم با هم مهربون باشید، به اندازه کافی تو جامعه پاچمونو میگیرن.... سوم اگه کامنتام دور از ادب بود یا کسی رو ناراحت کرد، ممنون میشم بهم تذکر بدید.... چهارم برای حال خوبتون دعا می کنم برای حال خوبم دعا کنید....  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اوایل خیلی باهاش خوب بودم اما دیدم زیر پوستی بهم تیکه‌ میندازه بدم اومد ازش 

منم اینجوری ام با یکی اوکی ام ولی یهو ازش خ بدم میاد در حدی ک دلم میخواد بکشمش نمیدونم چرا

حسودی نکن😂😂

حسودی چی آخههه،اتفاقا آخرین چیزی که میشه به من نسبت داد حسود بودنه،اب دو روییش بدم میاد با من بده با مامانم قربون صدقه ایه

دنیا همه هیچ؛و اهل دنیا همه هیچ،ای هیچ برای هیچ...
من باشم به جا ک فک کنم از من طرف بدش مباد میگم حتما این عاشق شوهرم بوده چون اینو نگرفته این رفتارا ر ...

شوهرش همچین مالی هم نیست که تو فکر اینکه بدزدنش یا نه باشه!در ضمن خواستگار خواهرم بوده و ما خانوادگی همچینم عاشق و شیفته شوهرش نیستیم،اگه بودیم دخترمونو بهش میدادیم،ولی بحث خودشه که شخصیت منفوری داره

دنیا همه هیچ؛و اهل دنیا همه هیچ،ای هیچ برای هیچ...