2777
2789

دوتا قابلمه کنید تو یکی شکرشو بیشتر کنید تو اون یکی رب انارشو

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم برا من شیرین شد .رب انارام شیزین بود. چه کنم ترش بشه؟

ما رب انارمون ترشه ولی مامان بزرگم بعضی وقتا میخواد ترش تر شه یه تیکه آلو یا لواشک میندازه توش

در جستجوی اینکه چجوری باید زندگی کرد...

ملس درست بکن کنارش یک ظرف رب انار ترش بزار با قاشق کوچیک هرکس خواست ترشیش رو بیشتر بکنه 

اینم میشه. یه بار برعکسشو امتحان کردیم یعنی ترش درست کردیم که بعدا اگه خواستیم شکر اضافه کنیم اصلااا شیرین نمیشد.

ترش درس کن اونی ک ملس دوس داره موق خوردن شکر بزنه

امتحان کردیم. هرچییی شکر میریختیم شیرین نمیشد لامصب. من خودم ترش دوست دارم البته

ما رب انارمون ترشه ولی مامان بزرگم بعضی وقتا میخواد ترش تر شه یه تیکه آلو یا لواشک میندازه توش

به به حتما عالی میشه کلا دست پخت مادربزرگا یه چیز دیگست فسنجونای مادر بزرگ من که عالی بود