بستگی داره به چی علاقه داشته باشی شاید باورت نشه من از اینستا تمام بافت موهارو یاد گرفتم الانم انجام میدم کسب درآمدم داره اگه میرفتم کلاس باید کلی پول میداد
خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین. بافت دندون موشی. بافت استیشن ،🤩
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
به گرفتن مدرکش زیاد فکر نکن همین که یه چیزی رو حرفه ای یاد بگیری کافیه مشتری براش مهارتت مهمه خیاطی هم اگه بلدی با مزونا یا تولیدیا همکاری کن بازم مدرک نمیخوان ازت کار تمیز میخوان یا خودت بدوز پیج بزن یا غرفه بزن تو باسلام بفروش خلاصه اگه داشتن مدرکش خیلی برات مهمه بازم میگم پول به آموزشگاهها نده الکی برو فنی حرفه ای در مورد آزمون ادواری سوال کن راهنماییت میکنن اونجا میتونی هر مهارتی که داری واسه امتحان مدرکش ثبت نام کنی بعد قبولی بهت مدرک میدن