2777
2789
عنوان

چه کار هنری خوبه بنظرتون؟

61 بازدید | 7 پست

مدتیه دنبال یه هنرمفیدهستم تو خونه حوصله ام سر رفته سراغ هرچیزی رفتم ماشالاتواین گرونی سمت هیچ هنری نمیشه رفت 

رفتم کلاس خیاطی ثبت نام کنم گفت ۵میلیون 😑

بنظرتون چیکارکنم

هر حرفه ای اگر بخوای یاد بگیری برا موزشش نیاز ب خرج کردن مبلغی داره.مگر خودتون ی حرفه یاد داشته باشد که نیاز ب اموزش نداشته باشید

بزرگ شدن, ارزو بچگیم بود ولی ب امتحانش نمی ارزید🥺

بستگی داره به چی علاقه داشته باشی شاید باورت نشه من از اینستا تمام بافت موهارو یاد گرفتم الانم انجام میدم کسب درآمدم  داره اگه میرفتم کلاس باید کلی پول میداد 

خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین.  بافت دندون موشی.  بافت استیشن ،🤩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره به چی علاقه داشته باشی شاید باورت نشه من از اینستا تمام بافت موهارو یاد گرفتم الانم انجام ...

به خیاطی علاقه دارم هم پارچه گرونه هم کلاسش اینترنتی یه چیزایی یاد گرفتم میخواستم برم کلاسش مدرکم بگیرم گفت ۵تومن شهریه اش هست جاهای دیگه ۶تومن پرسیدم

به خیاطی علاقه دارم هم پارچه گرونه هم کلاسش اینترنتی یه چیزایی یاد گرفتم میخواستم برم کلاسش مدرکم بگ ...

وقتی کار بلدی مدرکشو‌ میخوای چکار مردم کارو میبینن نه مدرکشو 

خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین.  بافت دندون موشی.  بافت استیشن ،🤩

به گرفتن مدرکش زیاد فکر نکن همین که یه چیزی رو حرفه ای یاد بگیری کافیه مشتری براش مهارتت مهمه خیاطی هم اگه بلدی با مزونا یا تولیدیا همکاری کن بازم مدرک نمیخوان ازت کار تمیز میخوان یا خودت بدوز پیج بزن یا غرفه بزن تو باسلام بفروش خلاصه اگه داشتن مدرکش خیلی برات مهمه بازم میگم پول به آموزشگاهها نده الکی برو فنی حرفه ای در مورد آزمون ادواری سوال کن راهنماییت میکنن اونجا میتونی هر مهارتی که داری واسه امتحان مدرکش ثبت نام کنی بعد قبولی بهت مدرک میدن