2777
2789

جاری دارم پر رووووووووووووووووووو😌

مثلشو کسی ندیده

هر جا ب سودش باشه مث پروانه دور اون میگرده

قشنگ زندگی طرفو میجوره با زبونش انگار مهره مار داره از همه چی سر درمیاره یا طرف واقعا خر میشه همه چیشو واگوئه میکنه براش 

کارش ک تموم شد دگ پیداش نمیشه

خونشون تازه عوض کردن ماشین خارجی دارن همه ب اسم خودشه 

ولی خسیسه قشنگ جلوت چشماش اشک حلقه میکنه میگه ما نداریم بخوریم 

ی زمین شریکیم دو تا شوهرامون 

بعد چند سال گفتن جدا کنیم 

گفتیم باشه .دیوار وسط مشترکه ما فعلا دستمون خالیه .فقط ۲۰ ت پس انداز داریم ک وام بگیریم ماشین بخریم 

من از درد دل ب این گفتم انقدر بدبختی داشتیم ۵۰ت داشتیم خرج شد موند ۲۰تومن 

دو تا انگشترمو دادم گردنبند خریدم بهش نشون دادم 

امروز زنگ زده شوهرش ک میخام دیوار بزنیم باید نصف پول بدی 

شوهر میگه ندارم اونم ب شوهر میگه زنت ب زنم گفته ۲۰تومن داری 

پس دروغ نگو

شانس بد ما تلویزیونمونم سوخت منم درد آندومتریوز دارم مدام دکترم 

شوهر گفت ولی اون گوشش بدهکار نبود .بعدش گفت من ک ندارم میرم قرض مبکنم بهت میدم دهنت بسته شه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو ام پرویی اون که مسول شما نیس اونهم زحمت کشیدن برا پولشون برنامه ریزی کردن واسه چیزی که دارن شاید میخان ی چیز دیگه بخرن  وقتی دارید برای چی ندین این درسته شما دستت طلا باشه ولی به مردم بدهکار باشید

محلش نده...ویاد بگیر ک اصلااا داراییت رو حتی ب مادرتم نگی..

دارایی ب کنار این کلا ی مدت با من زیاد میچرخید .بقیه جاریام میگفتن این هفت خطه منه ساده لوح گولشو میخوردم میگفتم ن گنا داره

تو ام پرویی اون که مسول شما نیس اونهم زحمت کشیدن برا پولشون برنامه ریزی کردن واسه چیزی که دارن شاید ...

وا بدهکار چیه 

ی دیوار وسطه ک اصلا چیز واجبی نیست .

گفتیم ما ک داریم طرف خودمونو سر سامون میدیم شمام اول طرف خودتو سامون بده .

بعدشم شوهر من خیلی کارا براش کرده ک اینا باید خجالت بکشن از حرفشون

دارایی ب کنار این کلا ی مدت با من زیاد میچرخید .بقیه جاریام میگفتن این هفت خطه منه ساده لوح گولشو می ...

منم بد جور از جاری و مادر شوهرم خوردم..ک هی منتظرم بیان تا تلافی کنم...اولین بار ک میخام تلافی کنم.

این بار واسه شما گذشت ولی مراقب بعدیا باش...

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
منم بد جور از جاری و مادر شوهرم خوردم..ک هی منتظرم بیان تا تلافی کنم...اولین بار ک میخام تلافی کنم. ...

همش افتاده خونه ما 

دگ سنگینتر میشم حد و مرز میذارم آره