2777
2789

عزیزم پسر من دوسالگی بیهوش کردن و با بیهوشی دندوناش رو درست کردن .

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر خیلی خرابه حتما درست کنید چون واقعا راحت میشه

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
گلم الان چندسالشه  ودندوناش خوب دراومده؟؟وازهمون موقع هم بگولطفا

عزیزم الان سه سال و نیم هست 

دندوناش به خاطر رفلاکس و شیر شب خراب شد .

خیلی اذیت میشد 

عفونت می‌کرد 

با بیهوشی درست کردیم 

پسر من حتی نون هم نمیتونست گاز بگیره چ برسه چیزایی مثل سیب ...

خداروشکر الان خوبه 

دندونهای دیگه دراومده 

باید منتظر بمونم تا با بقیه دندونهای دیگه بیفته 

شش ماه یکبار هم چکاپ میبرم

تشکرگلم،ایشالاهمیشه سلامت باشه،،،

مممنون عزیزم 

من خودم اصلا با بیهوشی برای بچه ها موافق نیستم چون عوارض داره دخترمو هم میخواستم ببرم دندانپزشکی اطفال گشتم دکتری پیدا کردم که بدون بیهوشی کار بکنن و بردم پیش دکتر هلن جوانمرد سرعتشون بالاست و رفتارشونم با بچه ها خیلی خوبه منکه خیلی راضی بودم

درمانگاه تخصصی دندانپزشکی ریحانه رو بهتون پیشنهاد میدم. خانم دکتر ملیحی متخصص اطفال کارشون فوق العاده است.هم در حالت عادی کار انجام میدن و هم برای بچه هایی که ترس دارن با خواب آرام توسط متخصصین بیهوشی کار انجام میشه. با اکثر بیمه ها طرف قرار داد هستند