2777
2789
عنوان

این عکسو برا شوهراتون بفرستین الان😄📸

| مشاهده متن کامل بحث + 946 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🤐روز زن جنجال داره؟من اهمیتی نمیدم‌اما جنجالم ب پا نمیکم

تاحالا شده واسه حفظ شرایطی ک ازش متنفری بجنگی؟؟؟؟                      دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                              منم دیگه بیدارش نکردم🤷‍♀️.              ب قول تتلوی عزیز بحث لیاقته قورباغه رو تو تشت طلام بزاری باز میپره تو مرداب.                            تو نخواستی ک عوض شی هر کاری کنم‌همینی واسم آرامش نذاشتی و خب این درد کمی نیست.             بیخودی گردن من نندازمن وانمود کردم دردم نیومد،اما درد پیرم کرد...               فقط اونجا که شادمهر میگه:منو دوست داشت ولی هربار خلافش اتفاق افتاد،اونم دوست داشت منو اما نه اونقدر ک نشون میداد.
ماموریته بنده خدا . عوض سلام و احوالپرسی رواست تهدیدش کنم آیا؟

بعد از سلامو احوالپرسی تهدیدش کن😂

اگه با نظرم مخالفی چشماتو ببند رد شو،مجبور نیستی ابراز مخالفت کنی یا نظرتو تحمیل کنی#دیکتاتور_نباشیم😌به خاطر دوتا پاچه پاره کاربری قبلیم تعلیق شد😂✌🏻ولی به چپ ترین قسمت بدنم🤌🏻تو تاپیکا برامن چایی شیرین بازی در نیارین،استارتر خودش زبون داره🚫

من واتساپ و فیل تر شکن ندارم اون داره فعلا هم که دستش خالیه دعا کنید تا اون موقع ی قرارداد خوب ببنده 

جنایت_نامرئی (سهیل سلیمی)برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf،عضو انجمن علوم و فناوری نوین امریکا نویسنده، تهیه‌کننده و کارگردان متخصص مطالعات استراتژیک فرهنگی مشاور رسانه‌ای آزمایشگاه پژوهشی فضای سایبر دانشگاه تهران.                       @SOHEILSALIMI. در ایتا جستجو کنید              برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf
میدونه به این چیزا علاقه ندارم برام فقط روز مادره نه زن

عزیزم

اگه با نظرم مخالفی چشماتو ببند رد شو،مجبور نیستی ابراز مخالفت کنی یا نظرتو تحمیل کنی#دیکتاتور_نباشیم😌به خاطر دوتا پاچه پاره کاربری قبلیم تعلیق شد😂✌🏻ولی به چپ ترین قسمت بدنم🤌🏻تو تاپیکا برامن چایی شیرین بازی در نیارین،استارتر خودش زبون داره🚫

کم کم داره روز زن میرسه و دعوای مادرشوهر و عروس سر کادو شروع میشه و تاپیک جنجالی در راهه🤣

همه زندگیم به فدات❤️  s ❤️ مرسی که با بودنت دلگرمی زندگیم شدی درسته گاهی اذیتم می کنی ولی با دنیا عوضت نمی کنم 😊

واتساپم قطع 😐😑

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

مال من سر کار انلاین نمیشه حالا بیاد خونه میبینه. یه لبخند میزنه. میگه فلان چیزو اون روز خریدم برات ...

خسته نباشه😁

هیچ واکنشی نشون نمیده       نه الان نه خود روزش

خدایی زیاد رو دادیم بشون😂

چند روز بعدش روز پدر هستاااااا🤣

خوبیش اینه ک روز زن جلوتره ببینیم چه میکنن🤣