2777
2789

اقا داشتم داستان زندگیش میخوندم گوشی پد سگم خاموش شدد😐

لطفااا تگش کنید بیاد یا لینک داستان زندگیش دارید بدید 

اقااا دس به دست بدید کمکم کنید مثلا هم وطنیداااا

اگه نخونم شب خوابم نمیبره😶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزن گوگل داستان سیاووش نی نی سایت میاره

تـورا کهـ نشـد میـرومـ تـاخـودم رافراموشـ کنم):     تا جنون فاصله ای نیست از اینجا ک منم...                      ب قول شاعر ک میگه دلم میسوزد و کاری زدستم برنمی آید💔🥀او زِ مافارغ و ماطالِب او در همه حال:/

[QUOTE=267452499]قشنگم کدوم داستان بودی سیاوش یا بعد عقد؟؟

داستان سیاووشو خوندم 

تلخ بود 

خداروشکر که امیر همسر خوبیه قدرشو بدون تو که تووقصت قسمتت ادم خوبی بود 

ایشالا سیاوشم قسمتش یه دختر خوب میشه

دیگه گریه نکن بخاطر گذشتت فدات شم 

راستی تو تایپیکت دیدم ک بهش پیام دادی ازدواج کنه چی گف؟ 

چیشد؟

ببخشید شاید کامل کنار نیومدی و مجبوری هی یادت بیاد بخاطرمون

[QUOTE=267452499]قشنگم کدوم داستان بودی سیاوش یا بعد عقد؟؟ داستان سیاووشو خوندم  تلخ بود  ...

اشکال نداره قشنگم . گفت ازدواج نمیکنم نمیتونم وقتی دلم با کسی نیست بدبختش کنم بعد نوشت تو تضمین میکنی خوشبخت شم باهاش تا برم ازدواج کنم منم گفتم نه من تضمین نمیکنم . چند ماه بعدش زن گرفت 

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .

اشکال نداره قشنگم . گفت ازدواج نمیکنم نمیتونم وقتی دلم با کسی نیست بدبختش کنم بعد نوشت تو تضمین میکن ...

خیلیم عالی ایشالا ک خوشبخت شههه

با گذشته هم کنار بیاید 

جفتتون با همسراتون خوشبخترین شید 

خب داستان بعد عقدم میزاری

اصن داستانتو خوندم نسبت بهت کشش پیدا کردم😂😶یعنی میخوام همتونو ببینم بیشتر بدونم )میدونم فهمیدی فضولم(

ازتم خوشم اومده دوست ندارم بابت هیچی ناراحت شی