2777
2789

بچه ها من ميخوام اثاث هامو جمع كنم بچه كوچيك دارم ميشه اگه ايده اي دارين كه كارمو راحتتر ميكنه چه براي جمع كردن چه براي چيدن بهم بگين 

جعبه های کوچیک قابل حمل 

روی جعبه لیست وسایل بنویس 

چیزای غیرکاربردی رو اول لیست کن و جعبه کن

هر اتاق رو مجزا بچین 

هول نشو 

از بابل استفاده کن 

تمام حجم ماشین رو پر کن

بیکاز حق با شماست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لایک

هرچی بسته بندی میکنی روش اسماشو بنویس راحتتر پیداشون کنی

اگه بی دلیل لایکتون کردم یعنی یا براتون صلوات فرستادم یا دعاتون کردم😊                                                              التماس دعای فرج اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا به ❤️

من برا اسباب کشیا شبی دو سه بار هر بار ماشینو از کارتن و وسیله ها پر میکردم میرفتم میچیدم تو خونه جدید و جاهای خودشون نه اینکه بذارم همونجا. اینجوری کارم سبک تر بود خسته هم نمیشدم فقط میموند وسیله بزرگا که اونام رو هم کارگر میگرفتم میبردشون و تموم میشد چندباری که اسباب کشی کردم زیاد خسته نشدم

خدایا شکرت🙏🙏

وسایل هر کشو رو توی یک کارتن خالی کن و روش بنویس کدوم کشو رو توش گذاشتی 

کلا نوشتن روی کارتن خیلی کمک کننده هست...

برای همه وسیله ها کارتن بگیر...پلاستیک های بزرگ جز شلختگی و خراب شدن وسیله ها کمک دیگه ای نمیکنن...

لباس هایی که دم دستی هست و روزمره استفاده میکنید رو بزار توی یک چمدون که در دسترس تر باشه...

موقع بردن وسیله ها هر کارتن رو بزار تو همون اتاق و جایی که میخوای بچینی...

به محض رسیدن اول یخچال و ماشین لباسشویی و وسیله برقی های بزرگ رو نصب کن...بعد اتاق خودت و شوهرت رو بچین همزمان هم آشپزخونه رو تا حدی که یکی دوروز لازمته بچین 

بعد که اتاق تموم شد بیا سراغ اشپزخونه و کامل بچین 

بعد هم اتاق بچه ها و در اخر خرت و پرت ها و فرش و مبل ها