2777
2789
عنوان

بیایید ببینید ببرم‌عوضش کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 29 پست
دفعه اول بهش همینو بده اگه دیدی دوباره تکرار کرد اون وقت عین خودش باش

اخه تا حالا به هم دیگه کادوهای فیمتی دادیم نمیدونم الان چی شد

Hiç bir kalem kaderi, silip başdan yazmiyor...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم همون و میدادم ،امتحان میکردم دیگه اگه یکم منصف باشه خجالت می‌کشه توهم میفهمی ،اگه دندون گرد ...

نه قبلا هم خرید کرده البته متقابل بوده

خب پس اگه دستش تنگه عوضش نکن همینو بده بهش. شاید یادش موند و دفعات بعدی جبران کرد

خیلی ادعا داره دوسم داره خودمم این حسو میکنم یعنی ‌.ولی اصلا مشتاق نیس با من بره بیرون الانم سر اینکه بهش گفتم صب ببینمت گفت نمیتونم قهریم

نه قبلا هم خرید کرده البته متقابل بوده

خب شاید به قول خودت دستش تنگه ،تو این بار و بده بره ،ایشالا پشیمون نمیشی

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
به گفته خودت دستش تنگ سر چیزای الکی اعصاب خوردی درست نکن

تازه بهش گفتم فردا صب ببینمت گفت کار دارم بمونه بعد از دستش خیلی ناراحتم خیلی ادعا داره دوسم داره ولی اصلا مشتاق نیست ببینه منو

خیلی ادعا داره دوسم داره خودمم این حسو میکنم یعنی ‌.ولی اصلا مشتاق نیس با من بره بیرون الانم سر اینک ...

خب ازش بپرس ببین نظرش چیه ... چرا نمیخواد باهات بیاد بیرون... درون گراس برای همه همینجوره یا فقط تو... از چیه بیرون رفتن میترسه؟ بیرون که میرین سر چه چیزی ناراحته؟ زیر نظر بگیر خودت میفهمی علت واقعی چیه

چون حرصم‌گرفته من همیشه براش. کادوهای قیمتی دادم اونم متقابلا اون کارو کرده الان نمیدونم چی شد

خب اگه ایشون هم همیشه کادوی خوب می‌داده ، پس چشم پوشی کن .

ولی اگه از روی خساست همیشه این کار ازش سر زده ، پس مثه خودش رفتار کن .

ولی شما خودت میگی همیشه کادوی خوب داده ، پس این دفعه ، به روش نیار عزیزم 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩