2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگهداریش سخته؟ جیش و پی پی بیرون میبرید؟

حیاط داریم اوایل خیلی کثیف کاری داشت الان یکسال و خورده ایشه یاد گرفته 

بنظرم اگه میخای سگ بگیری پاکوتاه نگیر اصن حرف حالشون نیست سروصداشونم زیاده

حیاط داریم اوایل خیلی کثیف کاری داشت الان یکسال و خورده ایشه یاد گرفته  بنظرم اگه میخای سگ بگی ...

من خودم گلدن رتریور خیلی دوست دارم ولی خونمون آپارتمانیه فکر کنم سگ بزرگ سخت باشه

پسرم دو ساله شه دوست داشتم پت بگیرم براش اما به سختیاش و کثیف کاری هاش فکر میکنم میترسم از پسش برنیام

من خودم گلدن رتریور خیلی دوست دارم ولی خونمون آپارتمانیه فکر کنم سگ بزرگ سخت باشه پسرم دو ساله شه د ...

اره خیلی موهاشون میریزه... تو اپارتمان سخته... ولی پاکوتاه هم خیلی سروصدا داره میتونی بگیری چند ماه داشته باشی بعد رد کنی بره 

اره خیلی موهاشون میریزه... تو اپارتمان سخته... ولی پاکوتاه هم خیلی سروصدا داره میتونی بگیری چند ماه ...

دقیقا درست میگی کوچولو ها صدا زیاد دارن

میگم اگه پسرم وابسته ش بشه بخوام رد کنم بره آسیب نبینه

کلا درگیری فکری زیاد دارم

دنبال یه نفر هم بچه داشته باشه هم پت تجربه ش بدردم می خوره

ممنون که سوالاتمو جواب دادید🌺

دقیقا درست میگی کوچولو ها صدا زیاد دارن میگم اگه پسرم وابسته ش بشه بخوام رد کنم بره آسیب نبینه کلا ...

عزیزم اگه میخوای بگیریو بعد رد کنی بره لطفااااا اصلااااا نگیر..چون اون سگ به شدت به شماها وابسته میشه شمارو خانواده خودش میبینه و شما وقتی از خودتون دورش میکنید آسیب بزرگی بهش میزنید سگ ها و گربه ها کلا همه حیوونات بازیچه دسته ما نیستن که بخاطر خودمون و سرگرمی بچه هامون به روحشون آسیب بزنیم گناه دارن اگه برای سرگرمی بچتون میخواید کاری کنید لطفا ببریدش شهربازی یا اسباب بازی بخرید براش..حیوانات عروسک نیستن روح و احساس دارن همه چیز رو درک میکنن🌹❤️

فسقلی مامان و بابا لحظه شماری میکنیم برای بغل کردن و دیدنت😍❤️خدایا خودت مواظب کنجدم باش🙏❤️